Site icon zakarpatpost.net

Став відомий вік наймолодшого ужгородського мільйонера

Чи відомо вам, на скільки в цьому році поповнився міський бюджет? А скільки в Ужгороді мільйонерів, чи скільки років наймолодшому з них?  Або який податок найбільше не люблять наші земляки?

А ми знайшли людину, яка про все це знає. Сьогодні у гостях газети «Неділя Закарпатські новини» начальниця управління в Ужгороді ГУДФС у Закарпатській області Марія БАДИДА. Під час наших «Недільних бесід» ми говорили з нею про бізнес, новації та гроші.

Скільки в Ужгороді мільйонерів? Який вік наймолодшого і найстаршого?

Згідно з кампанією декларування, за 2018 рік та до 1 травня 2019 року, в місті Ужгород є 20 громадян, які задекларували більше 1 мільйона доходів. Разом вони вказали суму 55 мільйонів. Їм потрібно було сплатити 3 мільйони 284 тисячі податків з доходу і близько півмільйона військового збору. Наймолодшому ужгородському мільйонеру виповнилося 33 роки. Він задекларував 1 мільйон 198 тисяч гривень. Найстаршому – 68 років і він задекларував 4 мільйони 676 тисяч гривень. Найбільша задекларована сума – 6 мільйонів.

Скільки торік і в цьому році надійшло коштів від туристичного збору? Акцизний податок. Скільки заробив Ужгород? А скільки надійшло коштів від військового збору? Чи готові закарпатці до цифрової держави у телефоні?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 серпня.

zakarpatpost.net

 

 

Exit mobile version