В Ужгороді за звання “Зірка Закарпаття” змагаються кращі собаки України. ФОТОРЕПОТАЖ

 

Німецькі вівчарки, далматини, бультер’єри, хаскі, чау-чау, французькі бульдоги та собаки інших порід боролися за звання хвостатого переможця 

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

В Ужгороді у рамках святкування Дня Незалежності у Боздоському парку пройшла Національна виставка собак усіх порід «ЗІРКА ЗАКАРПАТТЯ»

Проходило свято краси та розуму чотирилапих за сприяння Міжнародного Кінологічного Союзу та Кінологічного Клубу України.

«Кожна виставка – це завжди свято, презентація результатів від заводчиків і прекрасна можливість поспілкуватися для однодумців з різних куточків нашої країни, а також країн ближнього і далекого зарубіжжя, -переконують організатори.
У програмі – різноманітні конкурси та змагання», – зазначили організатори.

Учасниками цього вражаючого дійства стали більше сотні заводчиків із Ужгорода, Мукачева, Берегова, Перечина, Львова, Івано-Франківська, Черкас, Києва та з інших куточків України.

Для учасників проводилися найрізноманітніші конкурси, наприклад, «дитина і собака», «Юний кінолог», «Найкращий малюк виставки», «Племінна пара», «Конкурс розплідників, «Юний лендлер», «Модний вирок (на кращий костюм) та багато інших.

Загалом дійство пройшло надзвичайно цікаво, яскраво і просто незабутньо.

Кожен любитель собак отримав величезне задоволення та масу позитивних емоцій.

zakarpatpost.net