Чому юнаки-проститутки у 20 разів дорожчі за дівчат-повій

Серед чеських хлопців за викликом закарпатських хлопців небагато, але все ж вони є. Як правило, це студенти, або колишні студенти. Категорія заробітчан практично ніколи проституцією не займається.

Оскільки попередня публікація про  життя закарпатців у Чехії та їхні походеньки з повіями серед читачів газети «Неділя Закарпатські новини» викликала великий резонанс, продовжуємо знайомити вас із новими маловідомими фактами.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Як розповіла газеті «Неділя Закарпатські новини» закарпатка Марія, яка працює в Чехії вже 10 років, у борделях працюють молоді і симпатичні хлопці. Тож якщо хлопець зовсім юний, без досвіду, має мало схвальних відгуків про роботу, його можна замовити дешевше. Навіть за 60 євро. А от якщо хлопець досвідчений і про нього позитивно відгукуються всі клієнтки, він може коштувати і 400 і навіть 600 євро.

Але навіть ця  ціна не є кінцевою. Вдячні клієнтки часто залишають хлопцям чайові, що в рази перевищують офіційну плату.

Наприклад, одна багата жінка з Москви залишила молодику, що гарно обслужив її, 2 тисячі євро у подарунок. Загалом жиголо найчастіше замовляють росіянки. Якщо на дівчат найбільший попит серед німців, то на хлопців – серед росіянок. Закарпатські жінки послугами хлопців-проституток користуються рідко. Найчастіше сексуальних партнерів вони знаходять собі серед власних земляків, яким не треба платити нічого. А ті, у свою чергу, також раді, що близькість їм також обходиться задарма.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net