АНОНС. Найбільше мати не любила Ірину. Вона мріяла про сина, а народжувалися одні дівчата

Жінку  били спочатку батьки, потім чоловік… а після того як вона пішла від нього, трапилось неймовірне

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Ірина виросла в багатодітній родині. Мати не надто переймалася вихованням дітей. Батько постійно пив, зчиняв вдома скандали. Коли він приходив додому під мухою, в хаті літало все – не лише подушки, але й тарілки, каструлі. Він обзивав дружину поганою хазяйкою, курвою, блохою на його тілі, а дітей – дармоїдами. Мати й справді і дня в житті не працювала. Нерідко била дітей за дрібниці, скажімо, за те, що не так підметено, не так вимитий посуд, чи не так поставлений стілець, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Найбільше не любила Ірину, бо вона була найстаршою з шести її доньок. Вона мріяла про сина, а народжувалися одні дівчата. І їх було б більше, та двох дітей жінка втратила через побої чоловіка. Тож старшій доньці треба було і вчитися, і доглядати за молодшими, і з 10 років готувати їсти. Батько знімав на неї руку рідше, але й любові від нього вона не зазнала також.

Зростаючи в таких умовах, найбільше на світі вона мріяла жити окремо від батьків і єдиним варіантом,  єдиним виходом з цієї ситуації вона бачила заміжжя.

З Василем вони зналися з дитинства. Він був на 4 роки старшим за дівчину, тож коли їй було 15, вона вже почала з ним спати. Про це ніхто звісно не знав, аж поки вона не завагітніла. Тоді їй було вже майже 17. Дізнавшись про вагітність доньки, мати побила її так, що на ній живого місця не було. Аргументувала вона це тим, що у Ірини чешеться одне місце, а їй за сестрами доглядати ще треба, а не самій дітей народжувати.

Що ж відбувалося далі? Як склалося життя закарпатки? Які випробування підготувала їй доля?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 серпня.

zakarpatpost.net