Погода у Закарпатті на сьогодні, 25 серпня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде + 18, удень – +32.

  •  Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення»  050 222-50-50
На зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів.

У Хусті – +16 уночі і  30 удень. Похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується недовге прояснення. Ввечері, можливо, пройде дощ із грозою.

У Воловці – +12 уночі і  +25 удень. Ясним небо у Воловці буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою.

У Сваляві – +13 уночі і  +28 удень. У Сваляві небо буде ясним з самого ранку, а ввечері затягнеться хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +17, денна – +30.

Ясна погода протримається у Тячеві зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

У Перечині – нічна температура становитиме – +18, денна – +32.

Похмура погода буде триматися у Перечині весь день, вранці очікується недовге прояснення. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою.

У Великому Березному – вночі – +14, удень – +28.

У Великому Березному ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ із грозою.
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +18, удень – +32.

Ясний ранок та погожий день у Береговому повільно перетікатимуть у похмурий вечір. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +11, вдень – +25. Ранок у Міжгір’ї очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора.

У Рахові – уночі +11, вдень – +24. Ясним небо у Рахові буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Удень і ввечері буде йти дощ із грозою.

 25 серпня відзначається день пам’яті святих Фотія і Аникити. У давнину помітили, якщо цей день дощовий – бабине літо коротким буде, а якщо погода тепла і ясна – слід чекати хорошого врожаю білих грибів. З 25 серпня розпочинаються перші ранні заморозки у повітрі. Починають опадати окремі листя у клена.

Народні прикмети на 25 серпня

  1. Не можна сваритися, адже весь негатив у цей день пошириться на весь рік. Оминайте конфліктів та вияснення стосунків.
  2. Не намагайтеся планувати важливі справи. Краще дочекайтеся початку наступного тижня і вже тоді розбирайтеся з усіма робочими моментами.
  3. Якщо ви сповідуєте християнство, то не пропускайте відвідування церкви. Потрібно обов’язково піти на службу.

zakarpatpost.net