Двоє загинули шестеро в лікарні: на трасі Київ-Чоп закарпатець скоїв страшну аварію

Автотроща трапилася 25 серпня близько 23.00 на автодорозі Київ – Чоп, поблизу селища Верхнє Синьовидне, Сколівського району Львівської області.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У поліції Львівщини розповідають, що на трасі “Київ-Чоп” зіткнулися 4 автомобілі – «Ауді Q7», яким керував 40-річний мешканець Сколівського району, «Шкода Супер Б», за кермом якого перебував 21-річний житель Закарпаття, «Фольксваген Поло» під керуванням 40-річного іноземця та «DAEWOO LANOS» з 50-річним киянином за кермом, пише mukachevo.net

Від отриманих травм пасажири автомобіля «DAEWOO LANOS», 48-річна мешканка Києва та молода киянка, персональні дані якої зараз встановлюються, загинули на місці події. Водій та ще один пасажир «Ланоса», 25-річний киянин, отримали тілесні ушкодження.

Також травми внаслідок автопригоди отримали пасажири автомобіля «Фольксваген», двоє дітей віком 3 та 12 років, які є іноземними громадянами, а також водій та пасажир «Ауді», 29-річна жителька Сколівського району.

Зокрема, голова ГО “Варта1” Ігор Зінкевич розповів, що водій «VOLKSWAGEN POLO», рухаючись у напрямку м. Київ, зупинився, пропускаючи попереду автівку, яка заїжджала на АЗС, позаду нього зупинився мешканець м. Мукачево 1998 року народження на автомобілі «SKODA SUPER B».

Мешканець смт. Верхнє Синьовидне на «AUDI Q7» здійснив зіткнення з автомобілем «SKODA SUPER B», який інерційним рухом зіткнувся з автомобілем «VOLKSWAGEN POLO».

zakarpatpost.net