Гороскоп на 26 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу наполегливо радять вам якомога активніше спілкуватися з оточуючими, але при цьому більше слухати, ніж говорити.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

У справах така тактика обіцяє принести несподівані плоди, аж до нових пропозицій, вигідних угод або навіть підвищення по службі. Переговори про гроші можуть принести більше очікуваного.

Прислухайтеся до чужих висловлювань і порад – завтра вони можуть виявитися корисними. Протягом дня можливі нові знайомства, в тому числі романтичні.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

ОВЕН

Сьогодні Овни не схильні афішувати свої вчинки і їх таємні мотиви, що в багатьох випадках буде виправдано. Це вдалий день для секретних операцій, але варто врахувати, що події будуть розвиватися не швидко. Не виключені затримки з документами, може бути перенесена на іншу дату важлива акція. Головним індикатором правильності того, що відбувається аж до ночі залишиться чуття: саме воно допоможе вам вибрати безпечний момент, інструмент або спосіб дій, а також передбачати реакцію інших людей.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцям краще не прагнути на передні рубежі і поступитися ініціативою. Дозволивши партнеру бути провідним у вашому тандемі, ви тільки виграєте. Якщо має місце протистояння, розумніше надати право першого ходу конкуренту або ідейному опоненту. Не виключено, що ваші інтереси співпадуть або перетнуться, ворожнеча перетвориться на ефективну співпрацю. Крім ділових інтересів, вас та інших людей сьогодні можуть об’єднувати емоції, потяги, прихильності, зіграє роль спільність звичок.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні для Близнюків на перше місце може вийти робота. Не виключено, що вам дістанеться найнеприємніша її частина. Також, на порядку денному можуть виявитися лікувальні процедури. Власникам домашніх тварин доведеться подумати про візит в ветклініку. Сьогодні велика сила інерції: може бути важко налаштуватися на потрібний лад, подолати опір матеріалу або середовища, «набити руку». Можливо, вам треба перемогти страх. Краще відкласти роботу з документами. Корисно попередньо вивчити правила та інструкції.

РАК

Сьогодні зірки дарують Ракам креативну енергію, але в будь-якому виборі радять рахуватися з чужою думкою. Це вдалий момент для об’єднання інтересів і зусиль у діловій, особистій, творчій сфері. Добре приступати до тренувань, інтенсивних робіт, розвитку бізнесу, створення спільного простору для життя або дій. Зробивши той або інший крок, краще дочекатися відгуку: згоди, рецензії, зустрічної пропозиції. Не виключено, що друга сторона зволікатиме з відповіддю, і вам доведеться трохи почекати.

ЛЕВ

Сьогодні Левам доведеться зануритися в домашні справи чи у відповідальний робочий процес. День вимагає ігнорувати дрібниці, спрямувати увагу і ресурси на фундаментальну сферу. Можливо, належить зайнятися будівництвом, переобладнанням, ремонтом, установкою охоронної системи, складним експериментом. Розпочата справа вимагатиме значної віддачі. Не варто намагатися охопити весь фронт робіт відразу, вам це може бути не по силам. До того ж, сьогодні можуть бути відсутні потрібні люди, інструменти або документи.

 ДІВА

Сьогодні золотим правилом для Дів буде неквапливість. Бажано не форсувати події і займатися лише тими справами, для яких вже готовий грунт. Поспішний старт загрожує додатковими навантаженнями, не виключено, що вам доведеться пройти один і той же шлях двічі. Також, сьогодні зірки радять вам зберігати мовчання. Варто утриматися від передчасних зізнань, коментарів, озвучування планів і намірів: вас можуть не почути. Хороший день для інтенсивної роботи, любовних ініціатив.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терезам варто зробити акцент на ділових та господарських завданнях. День дозволяє просунутися в сферах, пов’язаних з фінансуванням, колекціонуванням, ремонтом і реставрацією, благоустроєм території, розвитком бізнесу, освоєнням ресурсів. Якщо немає бажання займатися справами особисто, частина коштів піде на оплату трудомістких або екзотичних послуг. Уваги може вимагати відпрацювання боргів, погашення кредиту. Не виключено, що вам доведеться пошукати або активувати додаткові джерела доходу.

СКОРПІОН

Сьогодні зірки відкривають перед Скорпіонами чергове поле діяльності і дарують необхідні ресурси для здійснення бажань. Багато Скорпіоніз не задовольняться малим і націляться на виконання масштабної задачі. Це день успіху і зростаючої наснаги. Зросте азарт, опірність. Можна покластися на чуття: воно вас не підведе ні в ділових питаннях, ні в тонких моментах особистих відносин. Не варто витрачати час на розмови: в цю добу вони виявляться або запізнілими, або передчасними.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільців надихає секретність. Можливий підвищений інтерес до закулісних подій, таємних важелів досягнення влади та успіху. Ви можете стати організатором або учасником грандіозної інтриги. Найбільш амбітні Стрільці очолять опозицію або встануть на чолі закритого проекту. Велику роль може зіграти внутрішня віра або прихована підтримка. Не вибирайте цей день для ініціатив, розрахованих на повсюдну популярність: швидше за все, ви будете «широко відомі у вузьких колах».

КОЗЕРІГ

Сьогодні у Козерогів є всі передумови для успіху. Багато з них будуть діяти за натхненням, що анітрохи не позначиться на результативності. Це вдалий момент для одержання підтримки з боку, консолідації зусиль з однодумцями. Не варто упускати гарний час і розбазарювати щасливі шанси: багато людей з вашого оточення будуть раді надати вам допомогу або стати об’єктом вашої прискіпливої уваги. Навіть для друзів краще залишатися загадкою: мовчання посилить магнетичний вплив.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні день підштовхує Водоліїв до цілеспрямованих дій. Азартні Водолії з великими запитами і амбіціями ризикують не розрахувати свої сили. Не варто вірити у легкий успіх: вас чекають пригоди або додаткові навантаження. Навіть прості справи можуть вимагати зусиль. Енергію вам доведеться черпати швидше з внутрішніх ресурсів, ніж ззовні. Не виключено, що обсяг робіт буде рости як сніжний ком. Можливий діловий або психологічний пресинг з боку  батьків чи іншої авторитетної особи.

РИБИ

Сьогодні Риби зроблять ривок вперед, завдяки щасливому збігу обставин і власній сміливості. Потрібний момент для дій підкаже інтуїція. Також, у багатьох Риб буде надійний зовнішній орієнтир, наприклад, авторитетний наставник. Може стати реальністю мрія про подорож, розширення можливостей, бізнес за кордоном. Незважаючи на душевний підйом, деякі кроки краще перенести на завтра. Сьогодні можуть бути закриті канали зв’язку, не улагоджені бюрократичні формальності, не готові документи.

zakarpatpost.net