Як ублажають закарпатські юнаки в Чехії за гроші багатих європейок

Оскільки попередня публікація про  життя закарпатців у Чехії та їхні походеньки з повіями серед читачів газети «Неділя Закарпатські новини» викликала великий резонанс, продовжуємо знайомити вас із новими маловідомими фактами.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Загалом борделів, де можна замовити хлопців, у Празі 2. Ще 4 є для геїв.

Цікаво, що приходять влаштовуватись туди найчастіше юнаки віком від 17 до 25 років. Хлопців після 30 – дуже мало. Загалом працюють переважно до 40. А мріють про таку роботу найчастіше вихідці з сіл та іноземці. Серед жиголо закарпатців небагато, але є. Декого привозять спеціально для роботи в сфері інтимних послуг, а дехто вирішує стати проституткою, уже проживши певний час тут. Як правило, це студентська молодь. Хлопці з категорії будівельників, плиточників і різноробочих жиголо не стають. У них – інші пріоритети, вони звикли працювати руками.

А от романтики, які думають, що виконувати жіночі примхи – одне задоволення, зіштовхнувшись із реальністю, нерідко розчаровуються. Не все насправді настільки і райдужно. Крім сексу часом хлопцям доводиться терпіти навіть приниження і знущання з боку багатих клієнток, серед яких багато збоченок і садомазохісток.  Деякі з них зв’язують хлопців, б’ють їх. Словесно і фізично знущаються, змушують робити не надто приємні речі. Крім того, далеко не всі жінки вродливі. Є між ними і зовсім непривабливі, і з жахливим характером, капризні, завжди невдоволені, прискіпливі та сварливі.

А хлопцям, крім попереднього відбору за зовнішністю, обов’язково потрібно пройти ще й спеціальне стажування, де їх навчають,  як задовольняти клієнток, що можна і чого не можна робити, як говорити, як створювати романтичну атмосферу, як робити еротичний масаж, як цілуватися, як вести рольові ігри, як обслуговувати одночасно кількох жінок та багато іншого. Тільки після такого курсу молодого бійця їм дозволяють приступати до роботи. Хлопці за викликом мають бути гарно одягненими, завжди акуратними, чистими, повинні вміти підтримати розмову, говорити компліменти, бути навіть психологами, аби відгадувати бажання жінки, яка часом комплексує і не може прямо заявити, чого вона хоче.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net