АНОНС. Дідо у білому сказав молодятам, що вони будуть разом тільки через 50 років

Василь і Оленка разом виросли на одній вулиці. А восени вони хотіли побратися. Вже всі в селі сприймали їх не інакше як подружню пару. Бо вони завжди були разом. І в поле – разом. І з поля – разом. І на якихось празниках туляться одне до одного. Ніби нікого більше не бачать навколо. То була така любов, якою милувалося усе село, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Але якось увечері вони поверталися з поля. І там зустріли дивакуватого діда. Той був убраний у все біле. Навіть мав білого капелюха. Це було дуже дивно. А вже у полі цього дня через спеку стояла велика пилюка. Одяг незнайомця ж був бездоганно чистим. Молоді спитали його, звідки це він прийшов? А дід тільки недбало махнув рукою на схід.

Та усе ж таки старий їм сподобався. Вони розговорилися. А потім навіть зізналися, що хочуть зіграти весілля.

– Діти, діти,  – сумно похитав головою старий. – У вас свої плани, а в життя – свої.

Але молоді почали гаряче його запевняти, що дуже кохають одне одного і що інакше і бути не мо-               же – вони будуть разом.

– Ще як годно бути! – якось сумно засміявся старий.

– Але ми дуже хочемо бути разом! – вже якось тривожно стали переконувати старого майбутні наречені – так, наче це від нього залежала їхня доля.

– Ну коли аж так дуже хочете, то це станеться. Але не скоро. Рівно через 50 літ. Так вас життя розкидає у різні боки, що о-го-го! Ну а щоб ви не сумнівалися, я теж вас там почекаю. Хочеться дуже побачити, як ви зустрінетеся.

Молоді тільки засміялася на ці слова. Адже дідусеві було далеко за 70. Та невже він збирається 120 літ жити на цій землі?

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 серпня.

zakarpatpost.net