Деякі дівчата просто трохи лукавлять.

Хлопець познайомився в інтернеті з ідеальною незнайомкою і швидко закохався в красуню. Дівчина вирішила скористатися ситуацією і попросила партнера призначити день весілля, але свято не відбулося. Коханець швидко відмовився від свята, коли побачив обличчя співрозмовниці, інформує Ukr.Media.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

З того часу, як з’явилася можливість знайомитися в Мережі, цим стали користуватися шахраї і аферисти. Деякі дівчата просто воліють трохи лукавити, фотошоплять свої фотографії, злегка прикрашають опис, щоб роздобути найкращого партнера. В кінцевому підсумку протилежна стать все одно дізнається правду, але різниця зазвичай виявляється не настільки критичною, щоб відмовитися від приємних зустрічей.

А ось хлопцеві з Індонезії на ім’я Джозеф добряче не пощастило. Молодий чоловік думав, що знайшов кохання всього свого життя, познайомившись з дівчиною з Тайваню. Співрозмовники швидко знайшли спільну мову, і між ними встановилися теплі стосунки. Дівчина часто відправляла новому знайомому фотографії, і він був у захваті від її краси.

Джозеф живе в Індонезії, і можливості швидко приїхати до вподобаної красуні у нього не було, але це не псувало їх взаємовідносини. Парочка годинами спілкувалася телефоном, але хлопця бентежив один нюанс. Кожен раз, коли він просив поговорити з коханою по відеозв’язку, вона відмовлялася. В кінцевому підсумку Джозеф наполіг на скайпі і, нарешті, побачив дівчину, але її обличчя було надійно сховано за щільною тканиною.

Стосунки на відстані тривали у пари протягом двох років, і в кінцевому підсумку співрозмовниця Джозефа зважилася заговорити про весілля. До того часу дівчина з хлопцем вже досить зблизилися, і молодий чоловік нерідко давав їй гроші на кишенькові витрати.

За всі місяці партнер витратив на улюблену близько десяти мільйонів рупій (3,5 млн гривень).

Джозеф довіряв дівчині, і, коли вона поставила йому умову про весілля, відразу погодився. Він взяв на себе всю підготовку до вступу в шлюб і не міг дочекатися заповітного дня, коли до нього прилетить наречена. Але, коли майбутня дружина прибула до Індонезії і показала йому своє обличчя, хлопцеві довелося спішно скасувати весілля.

Виявилося, що за особистістю юної красуні ховалася літня жінка, за віком старша, ніж мама довірливого Джозефа. Урочистість не відбулася, і обманниці довелося повертатися на Тайвань. Пізніше вона зізналася, що використала фотографії інших дівчат, які вона брала зі сторінок візажистів.

zakarpatpost.net