АНОНС. Як закарпатець познайомився із 18-річною дівчиною, якій було… 62 роки

Це трапилося тоді, коли я ще служив у армії.  На вихідні нас деколи відпускали прогулятися містом. Якось я познайомився з дуже гарною дівчиною. Було їй на вигляд років 18-20. Вона була дуже вже дивна. І це я помітив одразу ж. Наприклад, вона розказувала про події, які трапилися років 40-50 тому в країні. І пісні вона пригадувала того періоду. І вдягнута була в красиву блузку, але якусь старомодну, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Я, звичайно, почав з нею жартувати. Навіть пропонував вийти заміж. А дівчина раптом сказала, чи не хочу я довідатися, скільки їй років.

– Ну, та це таємна інформація, – промимрив я, хоч самому було дуже цікаво.

– Мені 62 роки, хлопчику, – мовила ефектна дама.

Я розумію, що жінки вміють управляти своїм віком, але щоб так! Жодної зморшки, а руки які – ніжні, витончені. Ні, такого просто бути не може.

– Напевно, це вона так жартує зі мною, – подумав я.

– Віриш? – дівчина ніби вгадувала мої думки. – Знаю, що не віриш мені. А хочеш – розкажу про майбутнє?

Я ошелешено кивнув. І вона сказала, що буду я жити в Виноградові, хоча сам я був із Міжгірського району. Що буду сидіти у в’язниці. Що матиму двох дітей від двох жінок і на жодній не одружуся.

Я не дуже вірив у всі ті розмови. Але раптом дівчина посерйознішала і сказала, що вона – дочка мого діда.

– У мене немає такої родички, – випалив я.

Але потім згадав, що батько якось розповідав історію діда. Той колись довго зустрічався з дівчиною, а згодом вона завагітніла. Але одружуватися він не хотів і побрався з матір’ю мого тата – у 46 років. А тим часом у тієї його першої невінчаної дружини народилася дочка Ніна. І я знав, що та Ніна загинула у катастрофі років 20 тому.

Як я здивувався, коли Ніна якраз і розповіла подробиці цієї аварії. Казала, що якраз була одягнута так само, як і тепер.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 серпня.

zakarpatpost.net