Поліцейські знайшли у шафі дрімаючого ведмедя

Поліція штату Монтана (США) прибула за викликом, в якому повідомлялося, що до будинку прокрався хижий звір. Попри зусилля, офіцерам не вдалося потрапити всередину, щоб вилучити пухнастого зловмисника, тому що ведмідь якимсь чином зачинив кімнату зсередини.

Коли офіцери почали стукати у вікно, намагаючись розбудити небажаного гостя, ведмідь просто «позіхнув» та продовжив спати. Це виявилося для нього зарано, адже всю ніч він займався тим, що наводив безлад у приміщенні. Ведмідь виявився зовсім не зацікавленим у тому, щоб покинути затишне місце своєї ночівлі у шафі о 6 ранку.

Зрештою поліцейським вдалося відчинити двері в надії, що ведмідь зіскочить з полиці і втече. Проте тварина байдуже поставилась до цього, продовживши зручно спати у шафі.

Офіцерам на допомогу прийшли працівники організації охорони дикої природи Монтани. Вони вживили непроханому гостю транквілізатор та допомогли організувати його повернення в дику природу.

Домовласники були раді, що все пройшло гладко, але вони ще довго пам’ятатимуть цей випадок.

Північна Америка є домом чорних американських ведмедів. Вони найменші та найпоширеніші з  усіх видів.

Хоч смертельні напади чорних ведмедів на людей і були задокументовані, вони, як правило, уникають людей і не вважаються небезпечними, на відміну від грізлі.

zakarpatpost.net