Собака був викрадений у господарів два роки тому, але він зміг повернутися до них

Навіть після викрадення собаку можна повернути додому.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Молода пара з Нью-Джерсі втратила свого улюбленого собаку, якого, як стверджували закохані, у них вкрали. Через 2 роки, завдяки чіпу, вживленому в собаку, його вдалося виявити в притулку для тварин в Теннесі, і господарі з вихованцем, нарешті, змогли знову бути разом, інформує Ukr.Media.

Недбайливий родич

Грегорі і Вікторія Хадлер з американського міста Нью-Джерсі є військовослужбовцями і ветеранами бойових дій. Цілий рік у них жив улюбленець — англійська вівчарка Джоді. Пара душі не чула в своєму собаці, але коли вони чекали на першу дитину, вони вирішили віддати на деякий час Джоді своєму родичу і відвезли його туди на машині.

Поки Джоді жив у родича пари, сталося щось дивне. Раптом собака зник, а чоловік не міг чітко пояснити, що сталося. Чи то собаку у нього вкрали, чи то він його продав без відома Грегорі та Вікторії. Пара була в розпачі. Господарі вже навіть не сподівались на те, що колись вони зможуть знову побачити свого улюбленого вихованця.

Повернення додому

Через довгих 2 роки собака Грегорі і Вікторії був знайдений. Знайти його вдалося завдяки чіпу. А перебував він у Теннесі, в сільському притулку для собак. Як він туди потрапив, з’ясувати не вдалося, але головне, що собака був живий і здоровий.

Допомогти собаці і його господарям возз’єднатися погодилася організація, яка займається порятунком тварин з місць стихійних лих і перевезеннями вихованців з переповнених притулків у притулки, де є вільні місця. Спеціально заради цього її працівники зробили незаплановану зупинку в Теннесі, забрали Джоді, і привезли його до Нью-Джерсі щасливим власникам, які не могли стримати сліз від радості.

Джоді не одразу впізнав своїх господарів, що й не дивно, адже він не бачив їх цілих 2 роки. Але Грегорі і Вікторія принесли іграшку Джоді, з якою той грав у дитинстві. Понюхавши її, Джоді впізнав і іграшку, і своїх господарів. Він із задоволенням приймав їх обійми та йшов до рук Вікторії.

zakarpatpost.net