АНОНС. Закарпатця звинуватили у зґвалтуванні 9-річної дівчинки. Коли розкрилася страшна правда, все село було шокованим

Дитина прибігла додому зі сльозами на очах, сусіди чули скандал, але ніхто не знав причину

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Зараз дуже багато говориться про кастрацію педофілів, і вона дійсно доречна, адже останнім часом кількість зґвалтувань дітей різко зросла. Педофілія вже перестала бути рідкісним явищем, маленьких дівчат розбещують навіть родичі, не кажучи вже про чужих людей. Але часто трапляється й таке, що у злочині звинувачують не того, хто його скоював, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Такий випадок нещодавно трапився на Тячівщині.

Одного разу все село сколихнула страшна звістка, що 9-річну Оленку хтось зґвалтував у лісі. Що робила сама дитина у такому віддаленому місці – не було ні для кого чимсь дивним, адже всі знали, що горами вона одна блукала десь із семи років. Вдома батьки не надто переймалися дітьми, самі не раз виряджали їх по дари природи.

Родина дівчинки була не цілком благополучною. Батько ніде не працював, перебивався випадковими заробітками, полюбляв випити, двічі за 16 років спільного життя з Марією був на заробітках у Росії. Утім привезені кошти швидко йшли на спиртне, а сім’я завжди бідувала. Марія також ніде не працювала, займалася вихованням своїх сімох дітей, а також і сама нерідко разом зі своїм благовірним заглядала до чарчини. Можна сказати, що в основному родина жила з дитячих грошей та з дитячої праці.  15-річному синові доводилось працювати найбільше. Він усе літо колов знайомим дрова, копав фундаменти, займався в селі будівництвом. Це, з одного боку, добре, бо хлопець навчився заробляти сам на себе… але біда в тому, що абсолютно всі кошти батьки в нього відбирали.  14-річна Дарина в хаті виконувала всю роботу – варила їсти, прала, прасувала, доглядала за меншими братиками та сестричками, годувала курей, поралася в городі. А 9-річній Оленці доводилося або заготовляти гриби, суниці, ожину, або продавати  все, вирощене на городі старшою сестрою.

Тож того разу багато хто бачив, що дитина прийшла додому уся в сльозах, сусіди чули, що в хаті був скандал, що Микола голосно кричав на Марію, а та – на нього. Але що трапилось насправді – ніхто не знав.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 30 серпня.

zakarpatpost.net