АНОНС. Поки чоловік цілувався з коханкою, дружина спостерігала. І ось що вийшло

Таня із Мироном зустрічалася близько двох років.  Він часто приїжджав до Мукачева, зупинявся в неї на день або навіть на кілька днів, а потім їхав геть. Нічого особливого Тані і не пропонував. Але упадав біля неї – як справжній закоханий чоловік.  Купував їй торт і шампанське, а ще дарував квіти, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка газети «ПОРАДИ»

Але про одруження поки говорити не став. То й Таня на цьому ніколи сама не наполягала. Бо вважала, що таку ініціативу має проявити якраз чоловік. Проте такі стосунки – із їхньою невизначеністю – почали їй потрохи набридати.

І от вона вже зібралася і сама у гості до того свого любого Мирона. Він нібито жив у Франківську. Це було дуже схоже на правду. Адже кілька разів він телефонував їй із вуличного автомата. І справ  ді – телефон висвітлював код Франківська. Тож Таня і не попереджала коханого про свій приїзд, а просто сіла у поїзд і приїхала.

A вже з вокзалу зателефонувала Миронові. Він одразу ж до неї й прилетів. Додому все ж таки її запрошувати не став, бо сказав, що живе з батьками. А його мама дуже важко вживається з людьми. І  дуже ревниво ставиться  до жіночого товариства.

Та все ж Мирон повів Таню у кав’ярню, причому – і справді в дуже пристойну.  Знову були ті його просто божевільні слова про вічне кохання і навіть згодом – гарячі поцілунки у міському парку.

Та раптом сталося непередбачуване. Повз них пройшла вродлива жінка і зупинилася якраз біля їхньої лавиці. Вона приголомшено дивилася на них кілька хвилин – ніби вони були якісь там інопланетяни.

– Хіба не можна цілуватися у парку? – подумала Таня. – Невже у цьому місті такі консервативні люди?

Але раптом жінка рішуче підійшла до Мирона, відштовхнувши Таню ледь не в кущі, і дала йому такого гучного ляпаса, що аж  птахи спурхнули із дерева над ними від тих звуків. А потім пішла собі геть – та ще й із гордо підведеною головою.

Продовження цієї історії та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 30 серпня.

zakarpatpost.net