Чому після відвідування косметолога життя закарпатки поділилося на «до» та «після»

Обличчя стало таким потворним, що вона соромилася навіть вийти на вулицю

32-річна Софія навіть не думала, що візит до косметолога закінчиться для неї настільки трагічно. Всього одна процедура назавжди докорінно змінила життя молодої вродливої жінки, повністю знівечивши її гарне обличчя, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Ужгородка погодилася поділитися з читачами газети  «Неділя Закарпатські новини» своїм гірким досвідом, аби застерегти закарпаток від подібних фатальних помилок і зберегти їхнє здоров’я.

Після візиту до відомого у місті косметолога моє життя поділилося на «до» та «після»

«Ті митарства, через які я пройшла, ті поневіряння не бажаю пережити нікому», – починає розповідь жінка і в її очах з’являються сльози. Вона витирає їх і на хвилину замовкає, аби зібратись думками і продовжити.

«Після візиту до відомого у місті косметолога моє життя поділилося на «до» та «після», бо зараз уже я ніколи не повірю в те, що процедури, які так широко рекламуються на кожному кроці, насправді є безневинними. І для чого насправді наражати себе на таку небезпеку? Для чого ризикувати своєю природною вродою? Для чого ґвалтувати власний організм? На жаль, усю правду про небезпеку косметичних салонів дівчатам ніхто не розповідає і вони просто не уявляють, чим ризикують!» – каже Софія.

Жінка бере в руки телефон, аби показати фотографії свого знівеченого обличчя. При цьому від хвилювання у неї трусяться руки і починає дрижати голос.

«Бути гарною хочеться кожній дівчині, але візит до лабораторії краси може стати походом до камери потворності, – намагаючись  опанувати хвилювання, продовжує ужгородка. – Уже два роки я роблю все для того, щоб відновити те, що втратила, але ніколи вже моє обличчя не стане таким, як раніше».

Софія знову замислюється і замовкає на кілька секунд, а потім зізнається, що щоранку прокидається зі страхом, мовляв, їй часто сниться, нібито вона йде по вулиці і на неї оглядаються перехожі, показуючи пальцями у її бік, сміються, глузують і обходять десятою дорогою, а вона при цьому  ховає обличчя під хустку, наче під паранджу і обливається холодним потом від внутрішнього напруження.

За словами стрункої красуні, вона із великим побоюванням щоразу  дивиться на своє відображення у дзеркалі, адже навіть зараз, через стільки часу після того фатального дня, у неї бувають рецидиви.

Відтак ужгородка починає ділитися страшними спогадами і розповідає, з чого все почалося.

«У мене з дитинства була гарна шкіра. Проблем із обличчям я не мала ніколи. Навіть у підлітковому віці, коли дівчата страждають через прищики, у мене не було жодних труднощів. Мені заздрили подруги і завжди цікавились, як саме я доглядаю за собою. Але насправді я нічого не робила, просто їла багато овочів і фруктів у той час, як вони об’їдалися тістечками і цукерками. Гадаю, весь секрет у цьому», –  наголошує Софія.

Після того як дівчина подорослішала, також їй ніколи не доводилося переймалася через стан шкіри, бо вона завжди мала бездоганний вигляд – обличчя було чистим, наче в дитини. Та одного разу все змінилося.

«Подруга час від часу користувалася послугами косметологів, відвідувала салон відомої у місті майстрині. Вона завжди мене кликала з собою за компанію, але я не мала ні часу, ні бажання туди йти. Та одного разу у мене на щоці біля носа вискочив прищик. Це трапилося  чи не вперше в житті, і моя знайома його побачила. На цей раз вона вже наполегливо почала мене просити сходити до косметолога і зробити чистку, мовляв, прищі – це негарно, а якщо з’явився один, через кілька днів їх буде вже 10. Запевняла, що в неї завжди так. Я справді перелякалась і повірила їй, тож ми пішли в салон», – поділилася тривожними думками жінка.

Повний текст читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 30 серпня.

zakarpatpost.net

zakarpatpost.net