Погода у Закарпатті на сьогодні, 3 вересня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде + 16, удень – +21.

  •  Подавай оголошення у газету «Закарпатські оголошення»  050 222-50-50
В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ.

У Хусті – +14 уночі і  28 удень. Небо цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

У Воловці – +11 уночі і  +20 удень. Весь день у Воловці буде хмарним. Ввечері, можливо, пройде сильний дощ.

У Сваляві – +13 уночі і  +24 удень. Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари у Сваляві закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися сильний дощ.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +18, денна – +27.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Тячеві вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою.

У Перечині – нічна температура становитиме – +16, денна – +21.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Перечині буде зберігатися похмура погода. Ввечері, можливо, пройде дощ.

У Великому Березному – вночі – +13, удень – +21.

У Великому Березному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися.
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +15, удень – +26.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Береговому до кінця дня. Ввечері очікується сильний дощ.

У Міжгір’ї – уночі  +16, вдень – +22. Хмарна погода протримається у Міжгір’ї увесь день. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на сильний дощ.

У Рахові – уночі +11, вдень – +21. У Рахові очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Увечері йтиме дощ із грозою.

3 вересня вшановується пам’ять апостола Фадея. У минулі часи представники цього імені вважались щасливими людьми: “Хто Фадей – той своїм щастям володіє”. Наші пращури підмітили: якщо цього дня погода ясна – такою вона буде ще чотири тижні. На Фадея можна висаджувати цибулини нарцисів.

Народні прикмети на 3 вересня

  1. Якщо в цей день стоїть гарна погода, то, згідно з прикметами, протягом наступних 4-х тижнів буде теж тепло і сонячно, без дощів
  2. Багато жолудів вродило 3 вересня – на Різдво буде багато снігу
  3. Миші роблять гнізда на копицях – за прикметами, осінь буде дощовою і довгої
  4. Люди, які народилися 3 вересня, можуть бути хорошими цілителями. В якості оберега їм варто носити талісмани з КАРНЕОЛ і халцедоном.

zakarpatpost.net