АНОНС. Шльондра й аферистка – рідні дуже активно обмовляли Оксану перед чоловіком-іноземцем

Оксана росла у дуже бідній сім’ї. Були, звичайно, у неї й багаті родичі. Але вони не хотіли знатися з цією бідацькою родиною. Навіть якщо їх запрошували на весілля, заможні родичі пихато пересідали за інший стіл, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка газети «ПОРАДИ»

Батько їх кинув, коли Оксані було лише три роки. Родичі тата зневажливо ставилися до Оксани та її матері.  І взагалі схвалювали учинок батька. Мовляв, добре, що він вирвався із таких злиднів.

А про те, що батько потім спився, не працював на жодній роботі, вони воліли мовчати. Натомість у всьому світі звинувачували Оксану.

Тож дівчина змалку мусила працювати. Допомагала мамі прибирати під’їзди. Адже мама, будучи бухгалтером, мусила ще десь заробити якусь копійку. У хаті терміново треба було робити ремонт. Покрівля могла впасти. А стіни були у тріщинах.

І тільки Оксані виповнилося 18, вона подалася за кордон на заробітки. Тяжко гарувала на заводах. Але все ж таки була дуже рада, що тепер вона хоч трохи зможе полегшити матері життя. А згодом трапилася її робота у крамниці. Їй довірили продавати там овочі та фрукти. Та й це ще не все. Оксана раптом розцвіла, стала дуже милою і чарівною. Впала в око і господарю крамниці. Той не так давно розлучився з дружиною, яка довго судилася з ним за розподіл майна.

Він все частіше  зупиняв на ній погляд. Інколи просто дивився і милувався її рухами, її мовою, її задиркуватим молодечим сміхом. Одного разу запропонував на вихідні поїхати покататися на човнах.

Це була перша розвага Оксани за кордоном і взагалі – перший повноцінний відпочинок у житті. Тому вона виглядала такою щасливою, що Карл не міг відвести від неї погляду.

Надалі це вже стало в них гарною традицією – на вихідні відпочивати разом. А через два місяці Карл запропонував Оксані одружитися.

Продовження цієї історії та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 30 серпня.

zakarpatpost.net