Бондаренко озвучив позицію щодо вітряків на Боржаві

Сьогодні голова Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко вперше поспілкувався із журналістами області.
  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Одним із перших питань, про яке питали сьогодні журналісти голову Закрапатської ОДА, було питання будівництва вітряків на Боржавських полонинах, пише Uzhgorod.net.ua.

Зі слів Бондаренка, питання справді складне, і можна зроуміти всі сторони: “Треба зрозуміти, що держава дала гарантії турецькій фірмі, 700 тисяч вони платять в рік громаді, зробили дороги, дитсадок тощо. До цього були підписані всі документи, проведені всі дослідження, отримані ві погодження. Минуло два роки – і громада проти. Скажіть – це нормально? Де вони були раніше? І сьогодні як виглядає держава?

Але! Моя точка зору така: має бути так, як того потребує громад на місці. Боржава – це перлина нашого краю, вона має бути збережена. Яким чином – наразі над цим питанням працюють комісії, її очолює представник нашої команди Зе, вважаю, що питання це треба обов’язково вивчити.

Я перший голова Закарпатської ОДА, який там побував. Я сказав і повторюю ще раз: це питання має бути опрацьоване робочою групою. Це не рішення і не компетенція ОДА”.

zakarpatpost.net