Гадина вп’ялася в тіло і не відпускала. Від переляку сестру ніби спаралізувало

Від укусів змій медицина лікує медикаментами, а один лікар на Воловеччині ще років 30 тому умів заговорювати рани, пише популярна на Закарпатті газети «ПОРАДИ».

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

У радянські часи лікарю бути відьмаком означало не лише втратити роботу. За народну медицину тоді можна було навіть потрапити за грати. Тому цей чоловік  своїм даром не хизувався, навіть приховував його. А щоб завуалювати надприродні здібності, поєднував магічне слово з ліками. Від цього, напевно, ефект був ще сильнішим.

Якось я вирішила позагорати біля хати, а біля мене примостився… гад. Коли він приповз, навіть не помітила. Згорнутий в кількох сантиметрах клубок мирно приймав сонячні ванни  і навіть не поворухнувся, коли я зірвалася з місця. Мені було дуже страшно, я то червоніла, то блідла. У голові пульсувало, а ноги так заніміли, що кілька секунд від жахіття не могла навіть поворухнутися.

Але найстрашніше відбувалося далі. Набравшись сил, я все ж помчала стрімголов до хати. Забрати покривало, на якому я лежала, пішов брат.

Він плазунів не боявся зовсім, нерідко брав до рук. І поплатився через це. Молода гадюка вкусила його за палець. Гадина вп’ялася в його тіло і не відпускала протягом кількох секунд…

Від переляку мене ніби паралізувало. Я кричала не своїм голосом і вся трусилася.

Брат спочатку не звернув увагу на укус, пішов бігати з іншими хлопчаками. Але поступово йому ставало всі гірше і гірше. Піднялась температура, боліла голова, нудило, починалися якісь марення…  через кілька годин його у важкому стані завезли до лікарні у сусіднє село.

Так він і познайомився з цим лікарем, який заговорював укуси. Я не знаю, як звали цього цілителя, але він зробив справжнє диво! Щось пошептав біля брата і поставив йому крапельницю.

Уже за кілька хвилин хлопцеві стало краще, а наступного дня він був уже вдома.

Повний текст читайте тільки в газеті «ПОРАДИ».

Уже в продажу!

zakarpatpost.net