Жінка, яка хотіла стати лялькою Барбі, пройшла 15 процедур за рік

22-річна студентка Андреа Іванова з міста Бургас на Чорноморському узбережжі Болгарії за рік притерпіла справжню метаморфозу.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Студентка, яка тепер живе у столиці Болгарії Софії, хотіла виглядати, як Барбі, із самого дитинства, і в минулому році почала своє перевтілення.

Вона розповідає: «Коли я була маленькою, я обожнювала Барбі і мріяла про те, що виросту і буду виглядати так само, як вона».

Андреа, як повідомляється, робить ін’єкції гіалуронової кислоти в губи кожного разу, коли вони починають зменшуватися.

Вона сказала: «Я зробила, можливо, 15 процедур із 2018 року. Я не рахувала, може бути й більше».

Проте не всі поділяють її захват. Хтось порівнює її з качкою Даффі Даком, іншим вона здається схожою скоріше на лохнесське чудовисько, ніж на улюблену ляльку всіх дівчат.

Після подібних відгуків Іванова, яка абсолютно щаслива від своєї зовнішності, вирішила відповісти критикам. Вона сказала, що кожна людина має право жити і виглядати так, як їй заманеться. Не обов’язково, щоб кожен підлаштовувався під стандарти, встановлені іншими людьми.

«Це особистий вибір, і я ніколи не боялася самовиражатися!» – заявила дівчина.

Хоч і не повідомляється, скільки вона витратила на процедури пластичної хірургії, звіти показують, що дівчині довелося віддати не одну тисячу, щоб виглядати, як лялька.

zakarpatpost.net