Закарпатський фотограф розповів, чи варто на фото посміхатися

Соцмережі заповнені фотографіями з приватного життя закарпатців. Постять наші земляки найчастіше себе… у горах, за столом, на березі річки, на відпочинку на морі, на роботі, в кафе… навіть на унітазі в туалеті чи на кладовищі біля могил. Деякі фото здаються дуже дивними, але самим авторам вони подобаються. Багато хто навіть не переймається тим, як він виглядає на селфі, головне, аби всі бачили, що довкола!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Тож як правильно фотографувати себе, чого не повинно бути в кадрі, чи варто селфитися на похоронах та в церкві, виставляти напівоголені світлини?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  ми говорили з фотографом Владиславом ТИМОШКОМ.

Чи варто на фото посміхатися?

Вимушена посмішка на фото часто виглядає не дуже гарно. Чи варто на фото посміхатися?

Навмисне, награно, неприродно сміятися не варто в жодному разі… тим більше – для селфі. Це виглядає так, якби людині розтягнули обличчя, або її змушують посміхатися. Зараз селфі роблять більш серйозні, дівчата стараються так підібрати ракурс зверху, щоб було видно груди, губи. Загалом менше бачу посмішок на селфі, більше відвертіших фотографій. Селфі роблять зазвичай не щасливі люди, не від щастя, що їм так добре, весело. Це якщо ми говоримо про класичне селфі, коли хтось сам себе фотографує. Якщо мова йде про компанію, де разом проводять час 3, або 5-6 людей і вони хочуть, щоб всі були на фотографії, тож хтось один мусить фотографувати, тоді це вже трохи інше, ніж селфі. У такому випадку людям дійсно може бути разом добре і весело й вони можуть щиро посміхатися.

zakarpatpost.net