Четверо дітей викрали батьківький автомобіль та вирушили у подорож

Четверо дітей з Грейсмера в Квінсленді (Австралія) – 14-річний хлопчик, двоє 13-річних і дівчинка десяти років – спакували гроші і вудки до сімейної машини та вирушили у подорож по австралійській глибинці, яка охопила два штати.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Один хлопчик, як повідомляється, залишив своїй родині записку про те, що він вирішив від них поїхати.

Дітей було знайдено цілими та неушкодженими за 900 км від дому в містечку Графтон у Новому Південному Уельсі. Поліція заявила, що збирається висунути малолітнім звинувачення, але не уточнювала, які саме.

Недільного ранку, проїхавши 140 км, діти зупинилися на станції технічного обслуговування в місті Банана, набрали бак пального і, не розрахувавшись, поїхали далі. Співробітник автозаправки одразу ж повідомив про зухвалий випадок в поліцію.

Пізніше того ж дня поліцейські помітили транспортний засіб у місті Глен-Іннс  і почали його переслідувати. Однак офіцери не стали продовжувати погоню через юний вік водія.

Автомобіль зупинився лише у містечку Графтон. Діти замкнулися в машині, не бажаючи виходити, і поліції довелося вибивати вікно, щоб заарештувати їх.

Інспектор Вільямс припустив, що діти вели машину по черзі, адже одна дитина не змогла б так довго бути за кермом.

«Це дуже велика подорож, для молодої людини це довгий шлях», – сказав він.

Діти були взяті під варту. На щастя, через їхню витівку ніхто не постраждав.

Незрозуміло, чому діти втекли, але, як дізналися правоохоронці, у Графтоні проживав батько одного з хлопчиків. Вочевидь, вони їхали саме до нього.

zakarpatpost.net