АНОНС. Дитинча, що народилося із зубами, шокувало всіх своїми пророцтвами

Звістка про те, що в Анни народився син із зубами, швидко облетіла все село…

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Вони давно чекали цього хлопчика – у родині не було дітей. А тепер от мають не просто дитину, а ще й таке чудо. Анна  дуже хотіла приховати це від людей. Але хіба від них щось сховаєш? Вже у пологовому будинку пішли чутки про незвичайну дитину, пише популярна на Закарпатті газети «ПОРАДИ».

А потім все якось забулося. Бо кожне чудо не більше як два тижні  триває. Хлопчик ріс здоровим  і розумним. Ще в дошкільному віці тризначне число  міг з іншим перемножити. Всі тільки руками розводили – та ж ця дитина ніби з іншої планети звалилася. А згодом він став шокувати всіх тим, що вгадував думки та передбачати майбутнє.

Якось у дитсадок прийшла комісія. Стали ходити говорити з дітьми.  Підійшли і до Івасика. Все ж таки вундеркінд! Питають, чи йому тут подобається.  Особливо допитувалася одна із членів комісії. Каже, що вдома у неї якраз такий хлопчик, як Івасик. А він слухає її і враз якось не по-дитячому різко каже до  тієї тітоньки:

–  Вашого хлопчика зовуть Володимиром. Зараз він у лікарні.

– Та що ти таке говориш?  –  незнайомка жінка навіть розгубилася. – Та мій Вовчик зараз у такому ж дитсадку, як і ти, грається із дітками.

Але Івасик на ті слова тільки махнув рукою. Мовляв, я вам сказав правду, а ви вже собі робіть, як знаєте.

Та раптом у цієї жінки задзвонив телефон. Їй повідомили, що її син потрапив у аварію – разом із батьком. Почалася велика метушня – її заспокоювали, питали, чим можуть допомогти. Хтось захотів її відвести додому. Жінка одразу ж поїхала геть.

Аж потім, коли все стихло, усі раптом згадали про пророцтво Івасика і тепер дивилися на нього із благоговінням та жахом одночасно.

Це був перший пророчий сеанс Іванка – до того ж публічний, тому він породив багато чуток. Але й надалі Івасик не переставав дивувати всіх людей. Він став передбачати безліч подій.

Завідувачці дитсадком  якогось дня сказав, що вона має просто зараз повернутися до себе додому. Жінка спочатку неуважно послухала малого. А потім згадала про випадок із комісією і швиденько все ж таки поїхала додому. І справді, у квартирі в її мами у цей час ледь не трапився інсульт. Але вона встигла прийти вчасно. І біди не сталося.

Повний текст читайте тільки у газеті  «ПОРАДИ».

Уже в продажу!

zakarpatpost.net