Василько із Закарпаття готується до операції у Стамбулі: не плаче, жартує, одужує

З’явилися хороші новини про Василька із Хустщини, якому волонтери збирають гроші на лікування.

Ось що опулікували вони у спільноті Золоте серце – благодійна ініціатива:

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Гарні новини!

Вчора розмовляли по телефону з Васильком!

Це вже зовсім інша дитина! Стан стабілізувався, пройшли головні болі, він вже не плаче, а жартує!

Надзвичайно приємно було відчути його чудовий настрій! Поки що не може побачити в наскільки сучасну і модернізовану за останніми медичними технологіями лікарню він потрапив. Але мама і дядя йому розповідають, що всі 12 поверхів клініки з скла і мрамора, все стерильне і обладнане найновішою апаратурою і технікою.

Крім медичного персоналу їм допомагає перекладач, їжу приносять прямо в палату по вибору пацієнта, заміна постільної білизни і засобів гігієни щоденна! Ефект від перших процедур вже помітний, але чекаємо ще висновків професора по останнім аналізам, які проводили Васильку. Сподіваємось, що в понеділок будемо мати більш детальну інформацію по плану лікування. Асистенти допомогли придбати авіаквиток на літак та провели дядю до паспортного контролю в аеропорту.

Вже сьогодні він повертається в Україну! По поверненні прозвітує про витрати.

В лікарні поруч з Ваською залишається мама, але асистенти і надалі будуть нам надавати всю інформацію про стан справ. Поки що прогнозувати щось дуже складно, але віримо і сподіваємося, що шанси на одужання Василька Легача в турецькій клініці Medical Park збільшуються!

Дякуємо всім, хто продовжує його підтримувати фінансово і морально! Вдячні кожному за репости і розповсюдження інформації! Ваша допомога безцінна!!!

Реквізити для допомоги: ПриватБанк,
5168742728836770 Дворниченко Світлана Іванівна- волонтер

zakarpatpost.net