Жахіття у лікарні Виноградова. Медперсонал про відмовних дітей: Не привчайте їх на їжу

Своєю історією на сторінці “МамиВиноградів” у соцмережі Фейсбук поділилася Natasa Kalanics. Новину опублікував Перший кабельний.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

“Добрий день мами, якщо можна ще казати, що добрий день. На днях я потрапила в інфекційне відділення з маленькою дитиною, бо захворів мій малий.

І перебуваючи в лікарні я побачила страшне видовище. Ці маленькі діти там не живуть, а виживають. До них відноситься медперсонал так, як до якихісь диких тварин. Не доїдають, не купають їх , навіть не отримують елементарного – води. Як каже медперсонал, їм за них не платять, добре я розумію, що не платять, але ми ж люди не тварини, в нас же є душа та серце і некажу за совіть. Діти ж не винні, що їх лишили батьки.

Наприклад, цій дівчинці 5 рочків, а виглядає на 3-4 роки. Вона при мені била собою, їла памперс, навіть, вибачте, саме г**но їла і це все з голоду. Коли кажу хочу допомогти – не дозволяють, бо кажуть, що не треба привчати їх на їжу. Але світ не без добрих людей. Є там одна медпрацівниця, котра взяла від мене банани, йогурти, печиво, соки. І дала їм, в мене аж душа зраділа, коли ці діти отримали ці подарунки. Навіть ця дівчинка назвала мене мамою за це. Іще є там третє немовля йому три місяці, воно теж там мучиться, шкода його, таке худеньке недокормлене, дають 3 рази на день молока, но як це так можна 3 рази на день, та цьому немовляти кожні 2-3 години треба давати пити молоко.

Мене коли виписували додому, то ці діти нібито відчували, що я йду додому так плакали за мною.

Що я хочу казати – людоньки добрі допоможіть хоть якось цим дітям, хоча би те печиво і тому дуже раді”, – пише автор посту.

zakarpatpost.net