Гороскоп на 7 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу будуть схиляти вас до того, щоб нехтувати громадською думкою інших, проявляючи самостійність і ініціативу.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

День може принести вам нові ідеї і нові можливості, проте людям, упевненим в собі, не заважає стежити за тим, щоб їхня впевненість не перетворилася в самовпевненість.

Бажання покритикувати кого-небудь також може виникати протягом дня неодноразово – в очі будуть кидатися недоліки оточуючих. У той же час власна самооцінка обіцяє бути на висоті – цим можна скористатися при влаштуванні на роботу, просуванні своїх проектів.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

ОВЕН

Сьогодні Овен може бути надто безтурботним з грошима! День наділяє його життєлюбством і авантюрною жилкою, через що Овен здатний на непродумані витрати. Його легковажність може привести до непотрібних покупок, кидання грошей на вітер (на задоволення і розваги), ризикованим вкладенням. Крім того, Овен може стати легкою здобиччю шахраїв. Зірки гороскопу попереджають: щоб гаманець Овна не дуже схуд, йому доведеться контролювати кожну гривню. А краще відкласти всі витрати і маніпуляції з фінансами на інший день.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні справи у Тельця обіцяють просуватися легко, ніби самі собою! Втім, це не означає, що на його шляху зовсім не опиниться перешкод – просто Телець здатний жартома обходити перепони, а якісь складнощі і зовсім подолає, навіть не помітивши. Багато в чому це заслуга інтуїції Тельця – вона у нього буде на висоті – а також гарного настрою і сонячного відношення до життя. Адже не секрет, що перед позитивним настроєм пасують будь-які труднощі. У Тельця ж, як обіцяє гороскоп, цього настрою вистачить на все і на всіх!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки будуть сповнені суперечливих емоцій, які здатні захлеснути їх з головою! Вони б і раді не піддаватися, але зробити це буде складно: день схиляє Близнюків не тільки до емоційності, але і до спонтанності вчинків і почуттів. Через це рішення Близнюків можуть виявитися несподіванкою навіть для них самих. Якщо Близнюки не хочуть, щоб їх імпульсивні кроки привели до помилок, їм необхідно весь день тримати себе в руках, заспокоюючи і зводячи нанівець свої раптові пориви.

РАК

Сьогодні  зірки гороскопу обіцяють: мрії та фантазії Рака будуть настільки яскравими, що здатні впливати на реальність! Зірки радять йому не просто бездумно витати в хмарах, а зробити це з користю. Щоб мрії збулися, Раку необхідно як слід на них зосередитися. Якщо його бажання здійсненні, Рак, візуалізуючи їх, підвищить шанс того, що вони з часом здійсняться. Що це: диво, самообман або просто потрібний настрій? Якщо Рак не спробує, то так і не дізнається.

ЛЕВ

Сьогодні Льву просто необхідно дізнатися чи спробувати щось нове: його допитливість не знає кордонів! Найкраще йому вдаватимуться навчання і наукова праця, на дозвіллі ж Льву варто заповнити якісь прогалини в своїх знаннях або досвіді – наприклад, відправитися в музей, в кіно або в місце, де він ще не бував. Навіть готуючи вечерю, Лев може відступити від звичних рецептів. Крім того, Лев підкорить кого завгодно своїм амплуа прекрасного співрозмовника – переймаючи чужий досвід, він налаштований більше слухати, ніж говорити.

ДІВА

Сьогодні зірки гороскопу віщують Діві море спілкування! Навіть якщо вона не буде до цього прагнути, доля, швидше за все, змусить Діву вилізти зі своєї домашньої барлоги, відкрившись назустріч світу і людям. Втім, піддавшись цьому пориву, Діва не пошкодує: саме нині на неї чекають знайомства і зустрічі, які можуть виявитися вельми пізнавальними. Можливо, в процесі спілкування Діва натрапить на багатообіцяючу ідею, зав’яже корисні знайомства, а може, романтична зустріч виллється в справжню любов.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези, яку б перед собою не ставили мету, мають всі шанси до неї наблизитися. В їх гороскопі будуть переважати рішучість, упевненість у своїй правоті і величезна внутрішня сила. Завдяки цим якостям, Терези здатні будь-яку ситуацію обернути на свою користь і наблизити здійснення заповітної мрії. Так що якщо Терези давно виношували якісь плани, зірки закликають їх почати діяти – сміливі люди самі творять свою долю!

СКОРПІОН

Сьогодні у Скорпіона будуть загострені всі органи чуття: слух, зір, дотик, нюх. Зірки гороскопу радять йому скористатися цим, щоб отримати справжнє задоволення від таких простих речей, як музика, кіно, хороша їжа або ж ніжний дотик улюблених рук. Нині в суспільстві коханої людини Скорпіону буде добре як ніколи! Крім того, його шосте відчуття – інтуїція – теж обіцяє бути на висоті, застерігаючи Скорпіона від помилок і допомагаючи цінними порадами.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець може відрізнятися зайвою категоричністю, бачачи світ в чорно-білих фарбах: «так» або «ні», «добре» або «погано» – як ніби третього не дано! Його категоричність і вимогливість навряд чи припадуть до душі оточуючим. Щоб коса не знайшла на камінь, Стрільцеві варто бути більш терпимими до людей і їх недоліків. Зірки гороскопу радять йому сходити в картинну галерею або на виставку квітів, щоб згадати: світ складається з напівтонів і різних фарб!

КОЗЕРІГ

Сьогодні в гороскопі Козерога будуть переважати яскраві, сонячні емоції. Завдяки їм, де б Козеріг не знаходився, він здатний блищати! Єдиний «мінус»: через емоційний підйом, йому буде нелегко займатися побутовими справами, а копітка робота може постраждати через нестачу у Козерога уважності. Зате він буде прекрасно відчувати себе там, де життя кипить і вирує! Зірки гороскопу радять йому обов’язково вибратися в кіно, на виставку, на танці – туди, де буде море спілкування, де Козеріг зможе і повеселитися, і познайомитися, і себе показати.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у Водолія буде шанс зіткнутися зі своїм минулим. Це може бути старий фотоальбом або спогади, що нахлинуть  несподівано. Не виключений і такий варіант, що Водолій зустрінеться з людиною, яку давно не бачив, захоче відновити старий проект, або на стане відомою стара сімейна таємниця. Іншими словами, якісь події нинішнього дня сягають корінням в минуле Водолія, чи то ностальгічні спогади дитинства, чи знахідка запиленого скелета в шафі.

РИБИ

Сьогодні, завдяки своїй комунікабельності, Риби зможуть знайти спільну мову з ким завгодно! День наділяє їх харизмою, умінням утримувати увагу співрозмовника і заражати своїм ентузіазмом. Завдяки цьому, їм буде відмінно вдаватися все, що пов’язано з кар’єрою, просуванням, переговорами і спілкуванням. Якщо Риби хочуть донести до начальства і колег свою ідею, шукають підтримки в оточуючих в якомусь проекті, не проти завести корисні знайомства або навіть зізнатися в любові, кращого часу для цього не знайти.

zakarpatpost.net