Хлопці-проститутки іноді мають родину, яка про їхню роботу не знає

Оскільки попередня публікація про  життя закарпатців у Чехії та їхні походеньки з повіями серед читачів газети «Неділя Закарпатські новини» викликала великий резонанс, продовжуємо знайомити вас із новими маловідомими фактами.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Більшість клієнток жиголо – жінки від 30 до 40 років. Однак деколи їх замовляють навіть ті, кому за 60. Такі клієнтки зазвичай дуже добре матеріально забезпечені і  їм більше потрібна чоловіча увага, ніж сам секс.

Вони готові платити просто за знаки уваги, бо саме цього їм у житті не вистачало найбільше.  Ця категорія клієнток  рідко коли замовляє хлопця погодинно. Вони беруть молодика  або на цілу ніч, або навіть  оплачують послуги на кілька днів, або навіть на тиждень наперед.

Тут цікавий нюанс.

Якщо чоловіки замовляють повій для тілесних втіх, то жінки переважно для душевних. Часом хлопці навіть не торкаються клієнток, бо вони готові платити просто за розмову. Дуже багатьом треба просто виговоритися, а близьким про все сказати вони не можуть. І для таких бесід можуть замовити жиголо як молоді дівчата, так і старі пенсіонерки.

Серед молодих чоловіків цієї професії є й чимало одружених, які навіть мають дітей. Однак, як правило, про справжню роботу чоловіка дружини не знають.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net