Чи знаєте ви, де на Закарпатті ведмеді їдять торти

Популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ святкує 15-річчя

Газета «ПОРАДИ» – практично енциклопедія життя, яка, якщо скласти всі номери, може перетворитися на великий довідник, у якому можна знайти відповіді на більшість важливих питань.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

У ній є неймовірні історії із життя простих та відомих людей, веселі та повчальні розповіді про життєві ситуації, у яких вони діляться з іншими своїм досвідом, надзвичайно багато рекомендацій щодо здоров’я, правильного харчування, краси, молодості, довголіття, ведення господарства, кулінарні тонкощі, унікальні рецепти страв закарпатської, української та різних  кухонь світу, духовні і психологічні поради та багато іншого… Це газета для всієї родини, яка є цікавою для людей різного віку і статі.

Днями популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ» відзначила 15-річний ювілей.

Головного редактора Людмилу СУБОТІНУ привітав засновник видання Валерій ТИМОШЕНКО.

Крім квітів та щирих настанов вона отримала в подарунок велику плюшеву іграшку – бурого ведмедя.

Чекав на колектив і особливий сюрприз – унікальний торт «ПОРАДИ».

Також до привітань долучилися і редакції газет «Неділя Закарпатські новини», «Закарпатські оголошення», «Робота та навчання» і сайт zakarpatpost.net.

– Газета «ПОРАДИ» – найпопулярніша в Закарпатті. Вона видається із липня 2004 року. Із  перших номерів користується успіхом серед закарпатців, адже весь цей час підтримує репутацію видання для всієї родини. Кожен може знайти на сторінках газети потрібну і корисну для себе інформацію – різноманітні поради і замітки, які завжди стануть у нагоді в господарстві та побуті; юридичні консультації, що стосуються найрізноманітніших сфер життя, рецепти здоров’я від фахівців та зі скарбнички народної медицини, – розповіла Людмила СУБОТІНА.

А популярність видання – у якісному наповненні. Ми поставили перед собою мету – писати про всі теми просто. Складну статтю із спеціальними термінами підготувати набагато простіше, ніж простою людською мовою пояснити, що і до чого та показувати в газеті життя простих людей. Ми вибрали другий шлях. Час показав, що прийняли вірне рішення – читачі нас оцінили. Тому зараз із упевненістю можемо сказати: газету пізнають, купують і передплачують по всій Україні. Телефонні дзвінки і листи зі Львівщини, Прикарпаття, Закарпаття, Київщини тощо – тому підтвердження.

Передплатити газету «ПОРАДИ» можна у всіх поштових відділеннях України. Передплатний індекс: 91145.

zakarpatpost.net