Закарпатець загубив в Ужгороді гаманець. Ви не повірите, що сталося потім

Дмитро Шейко у соцмережі опублікував зворушливі слова подяки ужгородцям.

Справа в тому, що він загубив гаманець із грішми і за кілька хвилин його повернули. Чоловік вражений чесністю наших людей.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Ось що він написав”

“Ужгород – чесне місто з чесними жителями!!!

“Очікуючи дружину біля медичного факультету, вирішив пройтися площею біля Обласної адміністрації, де якраз відкрився Фест “Чеські дні в Ужгороді”, – йдеться у дописі. – Проходячи повз торгові палатки, ковтав слину дивлячись на “чопований” Урквел та Гамбрінус, але так як я був за кермом, то міг собі лиш дозволити подивитися на пиво.

Проте я знайшов палатку з чеськими печеними брамборками(чіпсами) і вирішив придбати пачку, щоб ввечері вдома поласувати ними з баночним Пілзнером чи Гамбрінусом.

Після розрахунку з продавцем ставлячи гаманець до сумки на плечі, напевно настільки задивився на пивко, що загубив гаманець ( напевно не добре поставив і він випав), але факт відсутності гаманця я помітив вже як повернувся до авто.

І от коли я вже подумки попрощався з гаманцем, заблокував банківські картки та в сильно “мінорному” настрої зібрався їхати додому, мені задзвонив телефон. Дівчина на ім’я Галина, яка перебувала в офісі у Львові!!! запитала мене чи втрачав я гаманець із картками банка та аптеки DS????

Я був вражений та відповів, що втратив гаманець 20 хв. тому. Вона повідомила мене, що мій гаманець знайшла якась ЛЮДИНА!!!! та передала його поліцейським біля сцени на пл. Народній.

Підійшовши до поліцейських, мені повернули мій втрачений гаманець з УСІМ!!! вмістом та навіть категорично не хотіли взяти якусь подяку за це!!! Я був настільки приємно вражений, що навіть важко передати це словами.

– Дякую Тобі, ЛЮДИНО, яка знайшла мій гаманець та передала Поліції!

– Дякую Поліції, що оперативно мене вичислили по пластиковій карті та повернули мені мій гаманець!

– Дякую Тобі, Ужгороде, за таких чесних та порядних ЛЮДЕЙ!!!

– Дякую Господу Богу за все це!!!

zakarpatpost.net