Мукачівська греко-католицька єпархія оприлюднила офіційну інформацію про аварію, в яку потрапив владика Мілан

На офіційному сайті Мукачівської греко-католицької єпархії опубліковане уточнення про аварію, в якій постраждав владика Мілан, оскільки у інформації, яку швидко поширили ЗМІ містяться певні неточності.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

“7 вересня, після завершення єпархіального паломництва закарпатських вірників у Марія-Повчі в Угорщині, очільник Мукачівської греко-католицької  єпархії  вирушив до словацького містечка Вельке Костолані біля Трнави, куди був запрошений на урочистості з нагоди свята Різдва Пресвятої Богородиці.

Близько 14.00 (за середньоєвропейським часом) на угорській трасі між населеними пунктами Вац та Каталінпушта у мікроавтобус, в якомуперебував владика, на великій швидкості врізалося легкове авто, водій якого не справився з керуванням у дощову погоду. Внаслідок аварії з п’яти пасажирів автівки, яку занесло на мокрій трасі, загинуло троє. Владика Мілан та водій мікроавтобуса, який вже практично зупинявся, важких травм не отримали.  Нині вони перебувають вдома на лікуванні. Єпископ дякує усім за молитовну підтримку”, – інформує прес-служба Мукачівської греко-католицької єпархії.

zakarpatpost.net