АНОНС. Хлопчик із кимось голосно розмовляв… Коли розповів матері з ким саме, вона мало не знепритомніла від страху

– Мамо, та тут наш тато до нас прийшов! –  закричав Дмитрик.

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

У Оксани враз підкосилися ноги – вона ледь не зомліла, коли таке почула від власної дитини. Адже її чоловік загинув під час аварії – ще 3 роки тому.  Та все ж Оксана пішла на той крик. Хлопчик у вітальні був дуже збуджений – ніби він з кимось там розмовляв, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Оксана побігла у вітальню, але ото диво – побачила вона там тільки одного Дмитрика. Малий тим часом комусь щось так гаряче розповідав, ніби не бачив цю людину вже сто літ. Оксана чула тільки, як він казав, що вони з мамою дуже вже скучили за татом.  Дмитрик дивився кудись лиш у одну точку – на один стілець у цій кімнаті, на якому зараз ніхто не сидів.

Оксані стало моторошно від такої от картини. Вона все ж таки дуже хотіла заспокоїти сина. Але той на неї тільки сердився – що ж це мама така неуважна зовсім – і не помічає батька, на якого вони з нею обоє вже так довго чекали.

–  Він каже, що дядя Женя принесе мені скоро від нього подарунок! –  закричав їй малий. А потім знову подивився на той стілець, на якому ніхто не сидів. Ніби він тепер ще й просив у батька підтвердження – цим своїм словам.

–  Мамо, та ж тата нам зараз треба би нагодувати! Як ти собі думаєш? Він каже, що зовсім і не голодний. Але я думаю, що він це просто так нам каже.  У нас на кухні є яблучний пиріг. Я знаю, що наш тато його теж дуже любить – ти ж і сама про все це знаєш. Неси його сюди! – почав наказувати мамі хлопчик.

Оксана готова була збожеволіти – від того, що вона зараз бачила і чула. Але все одно зібрала всю свою волю в кулак. І все ж таки пішла на кухню. Там поставила на піднос і справді улюблений у їхній сім’ї пиріг. Хотіла принести ще й кави. Та раптом схаменулася – а кому ж це вона має її нести? Привиду чи що? Невже вона теж готова вірити у всі ці дурниці?

Повний текст читайте тільки у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net