Закарпатський фотограф розповів, біля чого не варто робити селфі

Соцмережі заповнені фотографіями з приватного життя закарпатців. Постять наші земляки найчастіше себе… у горах, за столом, на березі річки, на відпочинку на морі, на роботі, в кафе… навіть на унітазі в туалеті чи на кладовищі біля могил. Деякі фото здаються дуже дивними, але самим авторам вони подобаються. Багато хто навіть не переймається тим, як він виглядає на селфі, головне, аби всі бачили, що довкола!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з фотографом Владиславом ТИМОШКОМ.

Біля чого не варто робити селфі?

Закарпатці активно селфляться, але на задній план багато хто особливої уваги не звертає. Біля чого не варто фотографуватися?

Зараз справді можна побачити найрізноманітніші селфі біля чого завгодно. Задній план може бути абсолютно різний – від гарного до просто смішного. Моя особиста думка така, що не варто фотографуватися біля туалетів та в самому туалеті, у натовпі людей. Взагалі коли роблять селфі, то зазвичай вмикають передню камеру, а вона не дуже добре розмиває фон. У такому випадку треба його програмно розмивати, згладжувати деталі, що розташовані позаду. Додав би сюди ж селфі у спальні, біля дзеркал. Можна вибрати щось набагато гарніше, цікавіше. Взагалі не знаю чи варто робити селфі. Особисто в мене немає жодного. Якщо хочеться мати гарне фото, краще попросити його зробити когось іншого. Будь-хто погодиться. Але зараз така мода, що треба робити селфі самому, та ще й губи надути.

zakarpatpost.net