Гороскоп на тиждень 17-22 вересня. Любов. Здоров`я. Гроші

З 16 по 22 вересня – спадаючий  місяць. Тиждень підходить для побудови планів на майбутнє.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Успішно підуть справи в навчанні. Причому сам процес навчання буде не тільки цікавий, але і приємний. В результаті ви за короткий час зможете дізнатися багато нового і корисного. Тиждень буде вдалим, якщо ви придивитеся до занять спортом, фітнесу та зміни іміджу.

Овен

Овни, зірки забезпечили вам чудовий настрій і допомогу у всіх справах на весь тиждень. Скористайтеся цим! Зараз вдалий час, щоб розібратися з грошовими питаннями, отримати роботу своєї мрії і домогтися розташування людини, в яку ви вже давно закохані. Очікуються також подарунки і сюрпризи від дітей. Постарайтеся якнайшвидше віддячити їм. Проблем зі здоров’ям не буде, хоч можливі головні болі.

Телець

Можна планувати справи, які раніше викликали побоювання. Зараз ви здатні прийняти несподівані і дуже вдалі рішення. Нові знайомства виявляться приємними і корисними. У фінансовому відношенні потрібно проявити обачність: не слід брати гроші в борг. Зверніть увагу на здоров’я – можливі проблеми з печінкою, тому зірки радять не налягати на алкоголь. Приділіть більше часу своїй другій половинці, можливі сварки. Зараз краще не робити гучних скандалів, краще вирішити все за чашкою гарячого чаю, не поспішаючи та разважливо, без егоїзму.

Близнюки

На початку тижня зірки радять уникати стресових ситуацій. Чим менше у вас буде хвилювань, тим краще буде самопочуття. У любові вас очікують приємні сюрпризи, а деяких представників цього знака – багатообіцяючі знайомства. Можливо, одна їз таких зустрічей переросте у справжню міцну дружбу, чи навіть кохання. Займіться справами по господарству: хатою, садом, квітами тощо. Зараз не час опускати руки в спорті, саме час ний зайнятись. Якщо цього не зробити, зірки пророчать проблеми з здоров’ям.

Рак

Тиждень сприятливий для прийняття фінансових рішень. У цей час ваше фінансове становище повинно покращитися. Багато в чому це може статися за рахунок успіхів у професійній діяльності та раціонального використання наявних грошей. Вихідні дні підходять для покупок. Зірки радять звернути увагу на здоров’я, потрібно його почати покращувати: зайнятися профілактикою, загартовуванням тощо.

Лев

На початку тижня у вас буде багато клопоту по будинку і на основній роботі. Керівництво може часто змінювати завдання, і вам буде важко перебудовуватися. У сім’ї також може скластися нервова обстановка, оскільки від вас чекатимуть виконання якихось справ. Тому вам може хронічно не вистачати часу, щоб усюди встигати. Не зважаючи на всі труднощі, зірки прогнозують несподівану фінансову підтримку збоку тих, від кого не чекали. Проблем зі здоров’ям не буде.

Діва

На цьому тижні присвятіть себе вирішенню професійних питань. Але не змішуйте роботу і особисті відносини. Для нових романтичних знайомств тиждень не найкращий. Будьте послідовні у своїх діях, не роздавайте свідомо нездійсненних обіцянок і не беріть на себе підвищених зобов’язань. Зірки не радять давати чи брати гроші в борг. Можливі сезонні захворювання, але ви їх швидко поборете і повернетеся на круги своя. Будьте впевнені, що вас будуть підтримувати близькі.і

Терези

Найближчим часом ви можете опинитися між двох вогнів. Тому постарайтеся заздалегідь продумати шляхи відступу або тактику, яка дозволить уникнути такого становища. Ви можете понести збитки при проведенні безготівкових розрахунків. Увага: тиждень небезпечний, можливі травми! Зірки пророчать вам початок романтичних стосунків цього тижня. Вони буть тривати довго, в злагоді, можливо це буде ваш обранець життя.

Скорпіон

Швидше за все, вам доведеться зосередитися на врегулюванні суто матеріальних практичних питань, пов’язаних з облаштуванням будинку і сім’ї. В кінці тижня рекомендується робити покупки для будинку, вони прослужать вам довго і стануть своєрідним оберегом від темних сил. Гроші краще не позичати, незабаром вони вам знадобляться. Займіться пошуком нового хоббі чи приділіть більше старому. Можливий сезонний нежить. Триватиме він не довго.

Стрілець

Ви будете сповнені творчого ентузіазму і натхнення. Багато що з того, що намітили здійснити в найближчі дні – вам вдасться. На вихідні заплануйте походи по магазинах. Сам по собі процес шопінгу може стати для вас приємним заняттям, а покупки, які б зробите, будуть практичними. Тільки не забувайте про здоровий грузд – не перестарайтеся і не витратьте весь сімейний бюджет. Грошових надходжень зірки не обіцяють, хоч вони можливі. Організм буде у тонусі.

Козеріг

Пора взятися за справи, які були відкладені. У вирішенні професійних питань слід прислухатися до порад більш досвідчених колег. З середини і до кінця тижня зросте позитивна роль друзів у вашому житті. Це гарний час для нових знайомств і дружнього спілкування. Гроші краще відкласти на потім, не витрачати та не давати в борг. В сім’ї можливі непорозуміння та суперечки. Зірки радять не гарячкувати та звернути увагу на зауваження інших. За кордон краще не виїжджати.

Водолій

Хороший період для втілення своїх планів у життя. Будьте впевнені в своїй правоті. Люди, які намагаються умовити вас змінити точку зору, швидше за все, помиляються. Вдало складуться поїздки. Ви зможете досягти успіху в навчанні і роботі з інформацією. Проблем зі здоров’ям не бе буде, хоч не треба забувати його підтримувати та покращувати. Зірки радять провести весь тиждень з другою половинкою.

Риби

Цей тиждень не обіцяє жодних доленосних змін. Не втручайтеся в жодні конфлікти,не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні справи. Постарайтеся самі урізноманітнити свій робочий і вільний час. Корисно почати курс оздоровчих процедур. Подбайте про свій психологічний комфорт: займіться йогою, саморозвитком тощо. Зірки пророчать вам несподівані гроші, які радять вкласти в благодійність. Несподівані зустрічі можуть познайомити вас з другою половинкою.

zakarpatpost.net