Стало відомо, чому в Ужгороді до Дня міста повісили прапори шести держав

Прапори України, Молдови, Вірменії, Білорусі, Грузії, Польщі зараз можна побачили на фасаді лялькового театру в Ужгороді.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Чому ж їх вивісили до Дня міста?

Справа в тому, що 17 вересня стартує Другий театральний фестиваль «Монологи над Ужем». Він збере збере аж 12 театрів із Молдови, Вірменії, Білорусі, Грузії, Польщі, а також Києва, Львова, Чернігова, Коломиї та Дрогобича. У одній із вистав зіграє народний артист України Євген Нищук.

Така масштабна подія проводиться вже другий рік поспіль.

Яскравий, вражаючий і надзвичайно видовищний Перший Міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем» організували у вересні минулого року до ювілею міста Ужгородська міська рада та газета «Неділя Закарпатські новини» . Подія пройшла з величезним успіхом і нічого подібного Закарпаття ще не бачило раніше. Свято театру було незабутнім і показало, що фестивалити можна успішно, пізнавально і цікаво. Тоді актори із Польщі, Словаччини, Румунії, Грузії та кращі театральні колективи з України протягом п’яти днів на різних локаціях показали ужгородцям та гостям міста сім вистав. Вистави відвідало більше тисячі глядачів.

Отож, у цьому році буде набагато цікавіше! Обов’язково приходьте! 17-22 вересня Ужгород стане головним театральним українсько-європейським майданчиком держави! Шквал приємних вражень і багато незабутніх емоцій вам гарантовано!

Квитки купуйте у касах ТЦ «Дастор»: (099) 319-26-20, Драмтеатру (050) 432-05-57, Лялькового театру (0312) 61-58-01.

zakarpatpost.net