Стало відомо, що чекає на скверик на площі Петефі в Ужгороді

Що чекає в Ужгороді на Петефі, «Корону» та «Україну»  і чи купуватимуть іще автобуси

Богдан Андріїв розповів про ремонти доріг, освітлення та озеленення міста

Цими вихідними Ужгород святкує  1126 років з часу першої відомої нині писемної згадки про нього. Скільки б не дискутували щодо віку міста, столиця Закарпаття залишається одним із древніх європейських міст, нехай і найменшим, але найбільш колоритним, багатонаціональним  і цікавим обласним центром України.  А ми під час наших «Недільних бесід» поговоримо про Ужгород сучасний – про плани, проблеми міста, про те, що зроблено для жителів і найбільше  їх хвилює. Отже, сьогоднішнім гостем газети «Неділя Закарпатські новини» є міський голова Ужгорода Богдан АНДРІЇВ.

– Що чекає на скверик на площі Шандорі Петефі? Коли закінчиться ремонт?

– Є проект, відповідно до нього межі скверу змінюватися не будуть, зробимо капітальний ремонт: буде перестелено бруківку, висаджено зелені насадження, встановимо нові світильники, лавиці, урни для сміття.

Якщо вдасться цього року провести тендер, роботи плануємо там завершити у наступному році.

– Що побажаєте ужгородцям із нагоди Дня міста?

– Передусім, миру і злагоди в родинах, благополуччя, статків, любові і щирості у стосунках, Божої благодаті і здійснення всіх задумів. Нехай наше прекрасне місто буде затишним для всіх нас, іще гарнішим. Нехай щастить у житті кожному нашому мешканцю. Нехай наші діти ростуть здоровими, усміхненими і успішними, радуючи здобутками всіх нас. Бажаю величезних перспектив для діяльності і великих можливостей для щасливого життя в нашому рідному місті. Щоб кожен любив своє місто і намагався внести свій внесок у загальне благо. Із днем міста, дорогі ужгородці!

Спасибі за розмову! Газета «Неділя. Закарпатські новини» долучається до вітань і бажає всім ужгородцям великих перспектив і здійснення мрій!

Що чекає на «мертві» об’єкти – «Корону» і «Україну»? Як надалі оновлюватиметься автопарк? Що зроблено і що планується для заміни, оновлення системи водогону? Якою буде доля Боздоського парку?

Повний текст інтерв’ю читайте тільки у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net