АНОНС. Закарпатець на день народження дружини зробив собі подарунок – убив сусіда

НАПИВСЯ, ВЗЯВ БИТУ І ПІШОВ БИТИ ЗНАЙОМОГО  ТА ЙОГО СПІВМЕШКАНКУ

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Трагедія сталася на Мукачівщині. Чоловік напився, вдерся до будинку знайомого з дерев’яною битою і почав лупцювати і господаря, і його співмешканку. Бив нещасного і по тілу, і по голові. Від черепно-мозкової травми чоловік помер на місці, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Однак вбивця свою провину не визнав, казав, що прийшов до сусіда, бо святкував день народження дружини і просто хотів його пригостити (імена з етичних міркувань замінено). Звісно, сама жінка не була ні учасницею застілля, ні  навіть гадки не мала, чим для чоловіка закінчиться її свято.

«Того дня десь о 18 годині я прийшов додому до Степана, щоб пригостити його вином. Однак вдома його не було, він, за словами дружини Оксани, був ще на роботі. Але через кілька хвилин прийшов разом зі знайомим Юрієм, і ми разом випили вино. Я ще пішов додому за вином і згодом знову повернувся. Дорогою на мості зустрів дружину Юрія. Вона просила передати, аби він ішов додому. Коли повернувся, побачив, що Юрій п’яний. Він сперечався зі Степаном, а в його руках була дерев’яна палиця. Я відібрав її та викинув у коридорі. Потім сказав Юрію, що на нього чекає жінка. Ми розпили вино, і він через кілька хвилин пішов. Невдовзі я втретє пішов за вином. Коли проходив повз будинок Юрія, помітив, що між ними з дружиною – сварка. Вони обоє лаяли мене нецензурними словами. Була десь 9 година вечора. Я зайшов до них, аби з’ясувати, в чому справа, і дійсно штовхнув Юрія та Олену, але не бив їх», – розповів під час судового засідання Федір.

Однак Олена була зовсім іншої думки. Вона звинувачувала знайомого в тому, що саме він позбавив життя її чоловіка та відгамселив її так, що потім вона місяць лікувалася.

«Десь о 21 годині я прийшла додому і побачила, що Юрія немає. Вийшла на вулицю і зустріла Федора. Попросила його, якщо йде до Степана і побачить там Юрія, хай передасть йому, аби йшов додому. Через 15-20 хвилин додому він справді повернувся, а десь через 30 хвилин прийшов Федір. Він зайшов із  дерев’яною битою. Оскільки в нас не було світла, він світив собі телефоном. У кімнаті було темно, але я його добре бачила, ще запитала, що сталося і чому він тут. Він не відповів нічого, тільки вдарив мене битою по нозі. Я впала. Тоді він вдарив мене кілька разів по голові. Також я бачила, як Федір вдарив по голові Юрія в коридорі. Після цього сказав, що йде за сусідом і вийшов на вулицю. Більше я нічого не бачила і не пам’ятаю,  бо прокинулася наступного дня біля обіду. Перше, що побачила – чоловіка. Він лежав на дивані мертвий із побитою головою. Я одразу покликала сусідів. Невдовзі приїхала «швидка» і відвезла мене до лікарні, де я провела цілий місяць», – запевнила жінка.

Що ж відбувалося далі? Про це і більше читайте тільки у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net