Гороскоп на 16 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу підказують, що прагнення до новизни здатне прийняти будь-які форми – від бажання дізнатися щось нове до тяги до спілкування, знайомств і зміни місць.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

Звичні справи і обов’язки будуть викликати нудьгу, схиляючи відкласти їх на потім, щоб зайнятися чимось більш цікавим.

Зірки в цей день наділяють підвищеною емоційністю і допитливістю, пішовши на поводу у яких, ви маєте всі шанси провести яскравий, насичений і цікавий день! Єдине, чого слід уникати, – це суперечок. Нині вони здатні спалахувати на порожньому місці і швидко розростатися, як лісова пожежа.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

ОВЕН

Сьогодні Овен  будете наділений зарядом бадьорості і енергії і зможе впоратися з будь-якими поставленими перед ним завданнями. Зараз можна починати нові справи. Але основна увага повинна бути спрямована на будинок, сім’ю, родинні зв’язки. Уникайте суперечок, докорів і конфліктів з людьми, яких ви любите.

ТЕЛЕЦЬ

Цей день може скластися для вашої професійної діяльності найсприятливішим чином. Але перед тим як приступити до активних дій, спочатку виробіть чіткий план, так як у вас є ймовірність того, що свої зусилля ви направите не туди, куди потрібно.

БЛИЗНЮКИ

У цей день не плануйте серйозних справ. Від вирішення повсякденних питань вас ніхто не звільнить, але самостійно братися за реалізацію нових проектів або проводити важливі переговори зараз все-таки не варто. Зате для нових знайомств і романтичних зустрічей період чудовий.

РАК

Не намагайтеся зараз брати на себе підвищені зобов’язання. Якщо щось у вас не виходить або просто не лежить до якої-небудь справи душа, то відкладіть це на кілька днів. Для з’ясування відносин з близькою людиною даний період абсолютно непотрібний.

ЛЕВ

У вас є хороші шанси помітно просунутися вперед в своїх справах і перегнати конкурентів. Але не відкладайте нічого до кращих часів. Зараз найкращий час для «подвигів». Якщо в справах ви ще не вийшли на фінішну пряму, то не варто звертатися до керівництва за схваленням ваших дій. Дійте на власний розсуд, покладайтеся на інтуїцію.

ДІВА

У багатьох справах ви зможете домогтися значних результатів. Особливо вдалими можуть виявитися різні переговори, досягнення угод і ділові контакти. Є шанс налагодити відносини з людьми, з якими ви довго не могли знайти спільну мову. Тому, якщо заплануєте справи подібного характеру, то не помилитеся. Не відмовляйтеся від запрошень, вони можуть стати доленосними в повному розумінні цього слова.

ТЕРЕЗИ

Зірки радять проявити витримку. Утримайтеся від будь-яких суперечок і конфліктів і не зловживайте терпінням близьких людей. Постарайтеся не нехтувати своїми обов’язками по дому та господарству. В іншому випадку ризикуєте провести день з зіпсованим настроєм.

 СКОРПІОН

У вас є шанс цей день провести досить вдало, але за умови, що зустрічей з начальством ви будете уникати. Нехай професійні справи трохи відступлять на другий план, а ви краще займіться тим, що вам до душі. У любовних справах все добре, але постарайтеся не відмовляти дорогій людині в її маленьких примхах.

СТРІЛЕЦЬ

За все, до чого ви прагнете, зараз потрібно буде боротися. Постарайтеся утриматися від великих покупок. Це може боляче вдарити по вашому гаманцю, а в борги в даний момент залазити не варто. Зате день сприятливий для всього, що пов’язано з любов’ю. Готуйтеся до приємних сюрпризів.

КОЗЕРІГ

Сприятливий день практично у всіх відносинах. Працювати не одному, а у співпраці з іншими нині найвигідніше. Але тільки свого партнера сприймайте як рівного і не намагайтеся задавити його своїм інтелектом і повчаннями. У відносинах з коханою людиною не проявляйте егоїзму.

ВОДОЛІЙ

Для вас настав сприятливий період в плані партнерських відносин. Зустрічі, контакти, переговори будуть вигідними для вас і вашої справи. Але свою політику найкраще втілювати в життя спокійно, без зайвого тиску на оточуючих. Переконаннями ви зможете домогтися набагато більшого. У любовному плані вас не очікує ніяких розчарувань. Швидше – навпаки.

РИБИ

Зараз ви зможете домогтися гарних результатів у всьому, за що б не взялися. Але якщо вам не захочеться проявляти ініціативу і досягати якихось успіхів, то можете просто відпочити. Цей день підходить для того, щоб себе побалувати. А яким чином, вирішувати вам.

zakarpatpost.net