Якщо вам сподобається отриманий ефект, можете постійно використовувати цей лайфхак і ділитися з друзями секретом чистого унітаза.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Хочете, щоб ваш унітаз сяяв постійною білизною без допомоги чистячих засобів і видавав приємні запахи без ароматизаторів? Пропонуємо вам спробувати простий і дешевий спосіб, завдяки якому ви назавжди забудете про брудний унітаз. Для цього вам досить купити звичайну зубну пасту, інформує Ukr.Media.

Найкраще підійде з ментолом, трав’яна або з фруктовим запахом.

Чому саме засіб для чищення зубів?

Всім відомо, що зубна паста добре очищає золоті і срібні вироби. Але, виявляється, їй під силу впоратися і з іржею в бачку унітаза. Плюс за допомогою маленького тюбика можна домогтися приємного аромату в туалеті. Отже, корисні властивості продукту для чищення зубів:

1. В пасті міститися очищаючі речовини, які ефективно видаляють наліт і забруднення з різних поверхонь.

2. Віддушки в складі продукту мають насичений аромат, який з легкістю наповнить всю туалетну кімнату.

3. Так само в пасті містяться дезінфікуючі речовини, здатні знищувати бактерії під обідком унітазу.

4. За допомогою очищувальним частинкам гігієнічного продукту збільшується термін служби пристрою зливу бочка.

5. Пасти з відбілюючим ефектом посилять білизну унітазу.

Як застосовувати

Для початку купіть пасту з підходящим для вас ароматом (краще всього підійде з ментолом). Потім проробіть наступні кроки:

1. Візьміть товсту голку (можна циганську) і зробіть у тюбику багато дірочок на одній відстані.

2. Відкрийте кришку унітазу, покладіть пасту всередину бачка. З кожним зливом вміст тюбика буде потрапляти у воду, і туалет буде наповнюватися приємним ароматом. А чистячі частинки засобу будуть змивати всі забруднення та підтримувати чистоту.

Одного невеликого тюбика вистачає приблизно на місяць.

zakarpatpost.net