Фотограф розповів, чому у соцмережах так мало фото закарпатської природи

Соцмережі заповнені фотографіями з приватного життя закарпатців. Постять наші земляки найчастіше себе… у горах, за столом, на березі річки, на відпочинку на морі, на роботі, в кафе… навіть на унітазі в туалеті чи на кладовищі біля могил. Деякі фото здаються дуже дивними, але самим авторам вони подобаються. Багато хто навіть не переймається тим, як він виглядає на селфі, головне, аби всі бачили, що довкола!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Тож як правильно фотографувати себе, чого не повинно бути в кадрі, чи варто селфитися на похоронах та в церкві, виставляти напівоголені світлини?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  ми говорили з фотографом Владиславом ТИМОШКОМ.

Чому в соцмережах так мало фотографій природи?

Мої знайомі друзі-фотографи багато фотографують і Ужгород, і саме природу. Чому інші користувачі цього не роблять? На мою думку, гадають, що це ніхто не буде дивитися. Або ж людям просто нецікава природа в загальному. Хоча мої колеги фотографують, скажімо, як вони на гриби пішли, де вони взагалі були. Щоправда, ніхто з них це не виставляє в Інтернеті, просто в телефоні показують знайомим. Можливо, люди просто не хочуть хвалитися. А особисто я дуже рідко фотографую природу. Хоча природа в нас дуже гарна. Фотографувати є що.

zakarpatpost.net