Є такі особистості, яких дуже любить колектив: вони завжди допоможуть, створюють доброзичливу обстановку на робочому місці, готові трудитися.

Але існують і такі колеги серед зодіакального циклу, які тільки заважають нормальному робочому процесу, про них і розповімо, інформує Ukr.Media.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Близнюки

Ці люди не створені для офісів і нормованого робочого дня, адже Близнюкам огидна сама думка про суворий розпорядок трудових буднів. Педантична робота не для них, а ось несподівані відрядження або виїзди Близнюкам дуже імпонують.

Цьому знаку Зодіаку не притаманні пунктуальність, особлива старанність до праці, співчутливе ставлення до інших, тому багато співробітників вважають Близнюків поганими колегами по роботі.

Стрільці

Стрільці розбираються у багатьох питаннях, вони безпосередні і легкі в спілкуванні. Однак саме ці якості здатні послужити Стрільцеві погану службу на роботі. Цей знак не соромиться демонструвати свою перевагу перед колегами, яких зачіпає поведінка Стрільця.

А ще він ненавидить офіси і рутинну роботу, гублячись прямо посеред робочого процесу. Саме тому товариші по службі Стрільця сходяться на думці, що їх ненадійний колега часто кидає колектив самостійно розбиратися з проблемами.

Водолій

Знак Водолія ідеально створений для вирішення нестандартних завдань, але для одноманітних буднів він не підходить. Водолій завжди знаходиться окремо від решти колективу, не докладаючи зусиль для спільного вирішення завдань. Це не колективний, а одиничний гравець, який ніколи не прислухається до думки інших. В цьому і полягає головна проблема Водолія, якого багато хто називає відлюдькуватим вискочкою.

Скорпіон

Скорпіон здатний стати ідеальним працівником, якщо тільки відсуне у бік зайві підозри і любов до помсти. Він відмінно справляється з різними завданнями, але може неабияк зіпсувати атмосферу в колективі інтригами. Скорпіон любить мстити недоброзичливцям, він готовий підставити докучливого колегу, тому в колективі багато ставляться до нього насторожено.

Овен

Прагненню Овна до перемоги можна тільки позаздрити, однак і у цієї сторони медалі є зворотна сторона. Овен завжди бажає бути першим, вискакуючи вперед, що не подобається деяким співробітникам.

Якщо Овен побачить у колективі конкурента, здатного зайняти його місце, то відразу перемкнеться з роботи на прагнення перемогти за будь-яку ціну. Він може неабияк загострити обстановку, «вербуючи» своїх людей і ліквідуючи прихильників конкурента.

zakarpatpost.net