Баба Анця: «Ти хочеш, оби я виглядала як сирохманка Циля, што вчилася цюльоватися на парадичках, які стирчали із гузиці кугута»

Кой жони із ся штукатурку змиют, кунь диба стає уд іспуга, бо май страшні уд босоркані

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Баба Анця все життя тільки хазяйством займалася, зовсім про зовнішність забула. Раз лише син вичитав у газеті «Закарпатські оголошення», що в Ужгороді модерний новий салон краси відкрився, і запропонував туди повести матір.

«А чого би і нєт, пуйду, най ня май молодов зроблять! – зраділа баба, тим більше що син повернувся із заробітків і обіцяв оплатити матері всі косметичні процедури.

Прийшли вони в салон.

Дівчина питає:

«Що б ви хотіли?»

«А што би я хотіла, ти си, дітинко, даже не представляєш! Хочу любаса багатого, оби ня на Канари отдихати возив, оби ми фриштик каждий рано у постіль приносив, оби ми кольцами із домашньої ковбаски кольці навкруг шиї обвивав і оби ми шептав на вухо файні слова про любов!» – замріялася  стара бешкетниця.

«Ну це ми для вас не можемо організувати. Красу наведемо, а мужчину собі вже якось самі шукайте. Давайте, приберемо в першу чергу зморшки, щоб обличчя рівним стало», – запропонувала працівниця салону.

«Давайте! – аж засяяла баба. – А што, і такоє мож? А што ви чинити будете?»

«Ботокс вам вколемо, – почала розповідати дівчина.

«Та ви што! – перехрестилася стара. – Свят, свят, свят! Най вас Бог спасе і сохранит! Оби я на Путіна стала похожа! Та мене в селі люди спалят, як якусь послідню!»

«Ну чому ви зразу про Путіна. Хіба він один таким користується!»

«Та нєт, вобще-то. І моя сусідка си такоє учинила. Прийшла думу, а голова в ниї, як у коня велика і попухша стала. Знаєте, у мого діда тоже така каждий рано послє п’янки… писок попухший натулько, што морщини вобще не видко і очи в нього такі вузькі, як у мачатка, што ся лем уродило. А кой на ня дихне перегаром, жулудок ми увертатся як  будюгови, кой їх знімаю… у субуту увечері коли ся купати йду».

«Та чого ви так. Зірки теж користуються. Деякі вашого віку після уколів краси виглядають молодшими за мене! Такі ще жінки хоч куди, коня на скаку зупинять!»

«Ага, а кой із ся штукатурку змиют, та кунь сам диба стає уд іспуга, бо май страшні уд босоркані», – лише махнула баба Анця рукою.

Повний текст читайте тільки у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net