Сьогодні закарпатців навчатимуть, як вилікуватися від любовної залежності

Що робити, коли кохання не є взаємним, коли тобою крутять, а ти наївно віриш, бо відчуваєш, що не можеш жити без тієї людини? Хто зцілить розбиту душу? Залежність від кохання така ж міцна, як наркотична.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

18 вересня, до дня міста  газета «Неділя Закарпатські новини» та Ужгородська міська рада запрошують усіх закарпатців та гостей на другий день Другого міжнародного театрального фестивалю «Монологи над Ужем».

У середу о  18.00 на малій сцені Закарпатського облмуздрамтеатру імені братів Шерегіїв покажуть моновиставу «A Morphine» за твором Михайла Булгакова. У постановці зіграє відомий актор театру та кіно Юрій Радіонов із київського ProEnglish Theatre. Тут ітиметься про людську залежність, яка може бути від жінки, солодощів, сигарет, власних страхів. Як і куди бігти від цього, глядач роздумуватиме разом із Доктором Поляковим в одному акті. Режисери: Юрій Радіонов, Олександр Боровенський.

Вистава йтиме на анлійській мові. Отже, крім задоволення від споглядання цікавого дійства, бажаючі зможуть  вдосконалити знання іноземної.

Нагадаємо, що Другий театральний фестиваль «Монологи над Ужем» збере аж 12 театрів із Молдови, Вірменії, Білорусі, Грузії, Польщі, а також Києва, Львова, Чернігова, Коломиї та Дрогобича. Зокрема, у неймовірній виставі «Моменти кохання» на сцені Закарпатського обласного драмтеатру зіграє міністр культури України, народний артист України Євген Нищук.

Отож, обов’язково приходьте! 17-22 вересня Ужгород стане головним театральним українсько-європейським майданчиком держави! Шквал приємних вражень і багато незабутніх емоцій вам гарантовано!

Квитки купуйте у касах ТЦ «Дастор»: (099) 319-26-20, Драмтеатру (050) 432-05-57, Лялькового театру (0312) 61-58-01.

zakarpatpost.net