В Ужгороді чоловік викинувся із вікна міського відділу поліції

Чоловік отримав тілесні ушкодження та наразі перебуває на стаціонарному лікуванні

В Ужгороді чоловік вистрибнув з четвертого поверху міського відділу поліції, Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує дії правоохоронців за фактом можливого перевищення службових повноважень правоохоронцями. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДБР.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Зазначається, що ДБР у Львові розслідує за фактом можливого перевищення службових повноважень правоохоронцями Ужгородського міського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Справа стосується перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого діями (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини правоохоронцям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За попередньою інформацією, 13 вересня працівники поліції доставили двох громадян до приміщення Ужгородського міського відділу поліції, один з чоловіків вистрибнув із вікна службового кабінету четвертого поверху будівлі відділу поліції, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, він наразі перебуває на стаціонарному лікування і медичному закладі.

zakarpatpost.net