Молитва, оглядове колесо та етно-хода в старовинних нарядах. Як Ужгород День міста відзначав

Велике оглядове колесо на Петефі, м’ясне містечко, солодка вулиця, два дня концертів за усач тю місцевих артистів та зірок естради, маса спортивних заходів, локації для дітей, ярмарок та багато інших цікавих подій…

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

1126-ту річницю Ужгород зустрів дійсно яскравим святкуванням. У цьому році було куди піти і на що подивитись. Святкування проходило і в Боздоському парку, і у «Совиному гнізді», і на набережній Незалежності, і на площі Поштовій, і на Петефі. Більше того, стільки людей на вулицях міста не було майже ніколи.

Газета «Неділя Закарпатські новини» також святкувала День міста разом з усіма ужгородцями. Тому ми вирішили поділися враженнями, що було найбільш цікавим цього річ.

Молитва та етно-хода в старовинних нарядах

Радує, що як День Незалежності, так і День міста Ужгород зустрічає молитвою. Цього разу вже за традицією за мир і процвітання міста молилися у Горянські          й ротонді. Там Заслужений академічний Закарпатський народний хор під керівництвом Наталії Петій-Потапчук під час Літургії виступив із урочистою програмою.

Також потішила яскрава фольклорна програма в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту. Де Закарпатський народний хор разом з іншими колективами влаштували справжній карнавал закарпатської культури, а потім усі учасники етно-ходою вирушили вулицями міста.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 20 вересня.

zakarpatpost.net