Тепер тварині ніщо не загрожує.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Теля народилося з аномалією і було приречене на загибель, але тепер тварина бігає полями і радіє життю. Все завдяки молодим фермерам, які не змогли пройти повз це чарівне створіння. І, судячи з усього, це була любов з першого погляду, інформує Ukr.Media.

Теля налякало своїх колишніх господарів, коли з’явилося на світ. Вся справа в рідкісній аномалії, через яку на його голові виросла п’ята нога. Такі мутації зустрічаються вкрай рідко, приблизно одна до ста тисяч, тому тваринники намагаються не обтяжувати себе в тому, щоб якось допомогти худобині. Через таку байдужість новонароджені корівки швидко вмирають, але цій дівчинці невимовно пощастило.

Власники відокремили її від мами-корови, а потім виставили на аукціон, сподіваючись, що хоч хтось купить цього звіра. Теляті була необхідна термінова допомога, проте люди проходили повз і не робили ніяких пропозицій. Судячи з усього, покупців бентежив зовнішній вигляд теляти, а саме — п’ята нога, яка зростала з голови. І невідомо, як би склалася доля тварини, якби не парочка добрих фермерів з США, яка того дня пройшла повз неї.

38-річний Олександр Метт і його наречена Мегін Девіс не встояли перед чарами цього незвичайного теляти, тому вирішили — без цієї дівчинки вони додому не підуть. Вона виглядала дуже сумною і точно потребувала допомоги та дивилася на них такими сумними очима, що це була любов з першого погляду. Фермери швидко домовилися про ціну з власником тварини, а потім швидко забрали покупку до своїх володінь. Дама зараз згадує свої думки в той момент.

“Як тільки я побачила її, то відразу зрозуміла, що ми повинні її купити. Вона щойно народилася і була настільки безпорадною, що ми не могли дозволити їй померти.”

Пара назвала теля Елсі, а потім влаштувала маляті ще один сюрприз. Чоловік зв’язався з попереднім власником, щоб домовитися про купівлю мами теля. Їм швидко вдалося зійтися в ціні, тож, назад Олександр повернувся з дорослою коровою, яка не здогадувалася про швидку зустріч зі своїм дитинчам.

“Вони були дуже раді, коли знову возз’єдналися. Мама Елсі відразу ж почала її годувати.”

Тепер маля щасливе, здорове і не схоже на ту маленьку та ледь живу тваринку.

Пара вже зверталася до ветеринара щодо видалення п’ятої ноги в Елсі, але лікар сказав, що така операція може призвести до різних ускладнень і навіть до зараження крові, тому навряд чи вони погодяться на таку процедуру.

“Ми не хочемо її втрачати, тому дуже обережні з цим рішенням. Нога ніяк їй не заважає, і вона не переймається цим.”

zakarpatpost.net