Нічний забіг, спортивні змагання та безкоштовні екскурсії. Як Ужгород День міста відзначав

Велике оглядове колесо на Петефі, м’ясне містечко, солодка вулиця, два дня концертів за усач тю місцевих артистів та зірок естради, маса спортивних заходів, локації для дітей, ярмарок та багато інших цікавих подій…

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

1126-ту річницю Ужгород зустрів дійсно яскравим святкуванням. У цьому році було куди піти і на що подивитись. Святкування проходило і в Боздоському парку, і у «Совиному гнізді», і на набережній Незалежності, і на площі Поштовій, і на Петефі. Більше того, стільки людей на вулицях міста не було майже ніколи.

Газета «Неділя Закарпатські новини» також святкувала День міста разом з усіма ужгородцями. Тому ми вирішили поділися враженнями, що було найбільш цікавим цьогоріч.

Нічний забіг, спортивні змагання та безкоштовні екскурсії

Приємно вразив масовий нічних забіг, до якого долучилися більше трьох десятків любителів спорту. Крім того, в місті проходили показові виступи школи бойового гопака, із фехтування та греко-римської боротьби, багато змагань серед дітей та молоді.

Такі акції є дуже корисними, адже вони пропагують здоровий спосіб життя.

Кому цікава історія Ужгорода, той міг долучитися до безкоштовної екскурсії. Маршрут охопив основні знакові пам’ятки від площі Поштової через набережну Незалежності до площі Театральної, філармонію, Кафедральний собор та замок. Крім пам’яток архітектури, можна було ознайомитися й з іншими ужгородськими принадами – міні-скульптурки, яких у нашому місті вже 42.

А у «Совиному гнізді» пройшов надзвичайно цікавий фестиваль вуличного піаніно. Серед музичних цікавинок це вразив виступ вихованців дитячої музичної школи імені Чайковського, які влаштували виступ оркестру на вулиці Волошина просто неба.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 20 вересня.

zakarpatpost.net