Гороскоп на 20 вересня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп ідеально підходить для ведення самостійного бізнесу, участі в громадських заходах і для занять спортом. А от у стосунках з начальством слід бути обережнішими!

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

Навіть найдемократичніші начальники сьогодні можуть відчути приступ владності і самодурства.

І ще: в справах краще обійтися без таких слів, як «начебто», «неначебто» і «може бути» – сьогодні день конкретності і чіткості, все інше не актуально. В іншому ж, день обіцяє бути непоганим, особливо, якщо не піддаватися ліні. Порадуйте своє тіло фізичними навантаженнями, сьогодні це принесе вам чималу користь!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

ОВЕН

Сьогодні Овну потрібно проявити наполегливість і навіть, якщо потрібно, вміння постукати кулаком по столу! Просто якщо Овен не зуміє проявити рішучість і твердість, то оточуючі швидко відтіснять його на другий план, присвоївши собі його ідеї і досягнення. Так що іншого варіанту у Овна просто немає – або він змириться з лавкою запасних, або ж зуміє продемонструвати всім свій твердий характер і завдяки цьому вийде на перші ролі.

ТЕЛЕЦЬ

Успіх сьогоднішнього дня Тельця нагадує їзду на велосипеді: чим повільніше їдеш, тим більше ризикуєш впасти. І навпаки – набравши хорошу швидкість, Телець виявить, що будь-яка справа йде на лад в його руках! Так що розігнатися Тельцю просто необхідно, навіть якщо для цього йому знадобитися зібрати всю свою волю в кулак. Зате один раз набравши темп, Телець ще довго не зможе зупинитися. У середу він здатний в трудовому пориві переробити величезну кількість справ!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні з самого ранку Близнюки з головою поринуть в роботу, і виринути їм буде нелегко. Вони будуть настільки зосереджені, що ніяка суєта, що панує навколо, не в силах їм перешкодити. Зірки гороскопу радять Близнюкам використовувати таку здатність до концентрації, щоб блискуче впоратися зі справами, в яких вони все від початку до кінця вирішують самі. А ось робота в команді їм в середу протипоказана: занурені в свої думки Близнюки просто не почують слова оточуючих.

РАК

Сьогоні у Рака несподівано для нього самого можуть прокинутися організаторські здібності, і ситуація буде цьому сприяти. Можливо, Рака попросять провести нараду, організувати свято або пікнік. А може, день поставить перед ним інші завдання, що вимагають залучення людей. У будь-якому випадку, у Рака є всі можливості для того, щоб впоратися з подібними справами. Сил і нервів це забере чимало, зате і приємні бонуси принесе.

ЛЕВ

Цей день підходить для будь-якого роду починань і отримання нових знань. Але вам не варто вирушати на пошуки пригод. Якщо на даному етапі хтось потребуватиме вашої допомоги, то спочатку дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб не потрапити в незручну ситуацію.

ДІВА

Зараз для вас йде вдалий час, коли багато буде виходити. Можливо, до вас звернуться за допомогою старі знайомі або, навпаки, хтось прийде з новими цікавими пропозиціями. Постарайтеся відвідати якісь цікаві заходи.

ТЕРЕЗИ

Ніяких серйозних змін на гірше даний період не принесе. Ви будете готові зайнятися новими справами, які виявляться вам під силу, та й розквитатися зі старими боргами також з легкістю зможете. Зараз дуже сприятливий час для розширення кругозору, особливо якщо цим ви займетеся в компанії близьких людей.

 СКОРПІОН

Сьогодні невдалий період для тих, хто збирається зайнятися з’ясуванням відносин, вирішенням спірних питань і налагодженням контактів. Зате тим, кому потрібно натхнення, цей день обіцяє удачу. Якщо сьогодні на вашому горизонті з’явиться новий «об’єкт», який викличе у вас любовний інтерес, то не поспішайте у вир з головою.

СТРІЛЕЦЬ

Те, на що ви зараз розраховуєте, збудеться тільки частково. З керівними особами не варто вступати в дискусію, а тим більше качати права. Зараз вас будуть зустрічати не по одежинці, а по розуму. Так що не соромтеся блиснути ерудицією.

КОЗЕРІГ

В цей день вам потрібно бути дуже обережними при спілкуванні з новими знайомими. Є ймовірність того, що ви притягатимете до себе непорядних людей. Тому перед тим як відкривати душу стороннім, гарненько подумайте. Постарайтеся не вступати в суперечки з коханою людиною.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні головною рушійною силою Водолія стануть амбіції! Йому недостатньо просто справлятися зі справами – йому потрібно робити все краще за всіх і так, щоб це помітили. Саме тому день відмінно підходить для того, щоб робити кар’єру. Будь-які кроки Водолія в цьому напрямку будуть даватися йому природно і легко. До того ж зірки гороскопу обіцяють, що і навколишні поставляться до просування Водолія дуже прихильно, і навіть здатні підштовхнути його трохи вперед.

РИБИ

Цей день буде наповнений різними спокусами. І вам потрібно чітко орієнтуватися, що ви собі можете дозволити, а де варто сказати «стоп». Можливо, вам захочеться всидіти одразу на двох стільцях, але дозволити собі це зможуть тільки найспритніші представники даного знаку. А всім іншим доведеться робити вибір.

zakarpatpost.net