Після підживлення рослин всього одним компонентом жінка почала вирощувати на городі справжніх велетнів

Виростити двометрові чері дуже просто

У городі Марії, наче десь у Едемському саду. Така розкішна городина, що навіть зривати шкода, пише популярна на Закарпатті газета «Господарські поради».

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Помідори чері в неї вищі за неї саму – під 2 метри у висоту. І на кожній гілочці багато томатів.

«Я взагалі дуже люблю помідори, маю вдома кілька сортів, але чері – це незвичайний витвір природи! Вони мої улюблені! Невеликі плоди, грамів по 25, ростуть гронами до 60 штук, а цих грон на кущі – не перелічити! От і рахуйте, скільки на одному кущеві таких помідорчиків. Плоди дуже солодкі, червоного кольору, надзвичайно ароматні», – каже Марія.

Плодоносять її томати майже до заморозків. Ціле літо у жінки на столі овочі не переводяться, ще й на продаж би вистачило за бажання. Але багато що вона консервує на зиму, пригощає смаколиками знайомих.

«Цей сорт помідорів багатий на бета-каротин, який запобігає ранньому старінню та знижує ризик серцево-судинних захворювань. Плоди наділені лікувальними властивостями і надзвичайно корисні тим, у кого проблеми з кишково-шлунковим трактом. У них багато бета-каротину та інших корисних речовин, які благотворно впливають на печінку, сприяють покращенню обміну речовин в організмі, підвищують рівень гемоглобіну», – ділиться думками закарпатка.

За її словами, її помідори невибагливі, але для кращої урожайності вона їй підживлює, як і огірки відстояним 4 роки овечим послідом.

Вона радісно щебече, що ще в неї в саду росте гігантська морква. Саме зараз вона цвіте. Стебло – майже до пояса. Самі морквини також дуже великі.

Жінка вдоволена дарами свого городу і радить підживлювати рослини лише натуральними добривами, мовляв, лише так овочі виростуть здоровими та смачними.

Повний текст читай тільки у свіжому номері газети «Господарські поради».

Купуй свіжий номер газети «Господарські поради» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

zakarpatpost.net