У Карпатах знову випав сніг: ВРАЖАЮЧІ ФОТО, ВІДЕО

Осінь не перестає дивувати справжньою зимовою погодою. Напередодні в Україні різко похолодало, прийшли заморозки, а у високогір’ї Карпат навіть випав перший сніг. 20 вересня у горах знову похолодало і почало сніжити.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Температура повітря у Карпатах опустилась до 0+2 градусів, тому вранці 20 вересня у високогір’ї почав падати дрібний сніг, повідомляє  24tv.ua.

Як видно на фото 24 каналу, сніговий покрив поблизу бази відпочинку “Захар Беркут” сягає 2-3 сантиметрів і не розтає попри ясну погоду у горах.


Гору Захар Беркут засніжило / фото 24 каналу, Ірина Легкобит

У Карпатах випав сніг: дивіться відео 24 каналу, Ірина Легкобит

 

Сніг біля бази відпочинку “Захар Беркут”: відео 24 каналу, Ірина Легкобит

Проте, внизу у горах снігу немає, але вранці на ґрунті були помітні заморозки.


Засніжені Карпати / фото з інстаграму


У високогір’ї Карпат випав сніг / фото з інстаграму

Також сніг випав і на горі Піп Іван Чорногірський. Там хмарна погода, а стовпчики термометрів опустилися до +4 градусів.

До слова, напередодні синоптики оголосили, що 20 вересня прийде нова хвиля похолодання та можливе різке зниження температури повітря до 0+2 градусів. У суботу, 21 вересня, погодні умови продовжать погіршуватися, а заморозки ймовірні у всіх областях України, окрім південних.

Якою буде погода наприкінці вересня?Осінь розпочалася в Україні сонячною та спекотною погодою до +33 градусів. Помалу температура повітря знижувалась та розпочалось тепле бабине літо. Воно тривало до 15-16 вересня.

Друга половина місяця розпочалася прохолодною, вітряною та дощовою погодою. У північних регіонах та в Карпатах температура опуститься навіть до +8+11 градусів. Така погода протримається до кінця місяця.

zakarpatpost.net